За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Lemme Update U


Както вече разбрахте от предния пост новият сингъл на Sugababes e Denial. Вече имаме и клипа към песента. Предлагам ви да го гледате от линка по-долу и да изкажете мнението си за клипа в тази тема на форума.

Sugababes - Denial
youtube


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ето го и клипа към първият сингъл на Janet Jackson - Feedback. Другото, което искам да ви кажа е че новият албум на певицата "Discipline" излиза на 26 Февруари. Сега ви оставям линка за клипа. Не забравяйте да го коментирате в тази тема на форума.

Janet Jackson - Feedback
dailymotion

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Timbaland се готви да издаде новия си албум. Той ще се казва Shock Value II и се предполага, че ще излезе началото на ноември. Албумът ще включва много колаборации с доста известни изпълнители от световната сцена: Madonna, Dido, Linkin Park, Cher, Kenya West, Celine Dion, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Akon и Mary J Blige. Вероятна е колаборация и с Beyonce. Някой от колаборациите вече са записани. Но преди да излезе албума, Тимбо ще извади още един сингъл и това е песента Scream feat. Nicole Scherzinger & Keri Hilson. Премиерата на клипа е на 15 Януари. Дотогава можете да изгледате "Making Of..." на клипа на новото парче. Приятно гледане!

Making Of "Scream"
vbox7

!Press

5 коментара:

Анонимен каза...

Klipovete kam Denial i Feedback sa mn interesni i razli4ni ot vsi4ko,koeto sam gledala do sega,osobeno tozi na Janet Jackson.Otnosno Scream mislq,4e 6te stane ubiistveno video,napravo nepovtorimo,sled kato ima takav secenarii i na edno mqsto sa Nicole,Keri Hilson i Timba:)

Анонимен каза...

mnogo me kefi i men videota na sugababes,i janet dano albuma na janet e dobur za6toto az si q xaresvam kato pevica.A za scream moga da kaja edno pesenta e dobra i se nadqvam videoto da stane xit,tui kato timbarlend se starae i to si li4i do kakva stepen.
Blagodarq IPRESS

Анонимен каза...

Gledah samo klipa na Janet i moga da kaja 4e jestok.mnogo me izkefi i smqtam 4e shte ima golqm uspeh.

Анонимен каза...

bravo an vsi4ki osobenno na timbo (tyrbalan) :D i az sam po4ti ybeden 4e 6te ima i pesen s beyonce za6toto vse pak toi e edin ot prodocentite v predstoq6tiq i album dokolkoto znam :D a dano da napravqt hitova :D

Анонимен каза...

мн е хубава песента Scream гледах и клип4ето за клипа, дано стане хубав макар 4е не излгежда като нещо кой знае колко интересно ... ама се пак не може хем хубави песни да правиш хем и клипове да им измисляш :Р