За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Нови сингли

Реших да направя този пост, защото напоследък станаха ясни доста нови сингли. Вижте кои са те.Докато вторият им сингъл Change набира все по-голяма популярност, стана ясен новият сингъл на Sugababes. Това е песента Denial. Скоро се очаква да бъде заснет клип към песента. Над поста можете да видите предполагаемата обложка на сингъла. Оставям ви и линк за песента, ако не сте я слушали.

Sugababes - Denial
4storing
********************************************************

След успехa на Bleeding Love в Европа, Leona ще издаде песента и в Америка. Преди един-два месеца беше заснета и нова версия на клипа. Най-вероятният втори сингъл за Европа е Take A Bow. Можете да изтеглите песента от линка отдолу.

Leona Lewis - Take A Bow
4storing
********************************************************
Последният, шести сингъл от The Dutchess е песента Finally. До сега всички сингли на Fergie са имали страхотен успех, дано и с този е така.

Fergie - Finally
4storing
********************************************************
Вторият сингъл от най-новия албум на Kylie Minogue e песента Wow. Не забравяйте, че Kylie ще изнесе концерт от турнето си в София на 18 май тази година.

Kylie Minogue - Wow
4storing
********************************************************
Нищо не е ясно все още около новия сингъл на Rihanna. "Битката" се води между двете песни "Rehab" и "Breakin' Dishes". Турнето на Rihanna все още не е приключило и да се надяваме, че след като свърши ще се разбере кой е новият сингъл. Също така DVD-то от концерта ще се появи някъде през пролетта. Коя от двете песни предпочитате за новия сингъл?

Rihanna - Rehab
4storing
Rihanna - Breakin' Dishes
4storing
********************************************************
Oфициалният четвърти сингъл от албума "The Best Damn Thing"на Avril Lavigne ще е песента Runaway.

Avril Lavinge - Runaway
4storing

Не забравяйте да коментирате песните и какво мислите за тях в коментарите. Надявам се, че поста ще ви бъде интересен и полезен.

!Press

9 коментара:

Unknown каза...

towa parche na leona ne me kefi. da pitam nowata wersiq na klipa kade moga da q gledam ili tq e za amerika?
radwam se che fergie izdade tolkowa singli a finally e mn qka pesen.
Wow spored men ne e nai-dobroto ot albuma na Kylie no ima neshto zakachliwo.
Rihanna ako izdade i dwete pesni shte e zlatna.Inache smqtam che Rehab shte bude syper uspeshen single

Анонимен каза...

Новата версия на клипа на Leona все още не е излязла.

Анонимен каза...

abe za sugababes neznam ama kaili moje6e ne6to po-dobro da izkara ot tavata ... leon4eto mn me radva makar 4e taq pesen ve4e vze da mi omrazva :D i e leko trievialna ama kakto i da e leona radva :D USA raina 6te napravi golqma gre6ka ako ne klipira rehab a napravi klip na neinata napomnq6ta pesen v still ring the alarm na beyonce ... e na raina ne i s epolu4i ne6to mai men ne me radva ... a rehab e stra6na pesen ama to normalno toi timbo q e pravil ... a na avril bravo na detoto izrusise sprq yj alkohola i glei kak se haresva :D
10x za infoto G`

Анонимен каза...

йей, много се радвам, че точно Take A Bow ще е следващия сингъл на Leona. Песента е страхотна, може би любимата ми в албума.

Анонимен каза...

Interesno mi e da vidq video versiqta na Bleeding love za USA,a ina4e Take a BOW mi haresva stra6no mn,vazdeistva6ta balada,v koqto Leona pokasva prerasniq si glas po nai-dobriq na4in.Wow na Kylie sa6to mn mi haresva i mislq,4e 6te ima po-golqm uspeh ot 2 hearts.Otnosno Riqn4eto mislq,4e 6te e po-dobre,ako izdade Rehab,za6toto e unikalna balada.Breakin Dishes ne e lo6a pesni4ka,no e v stil po-luda i diva6ka.Pesenta na Fergie ne mi haresa,a za tazi na Avril sa6to(na men po princip tova momi4ence ne mi haresva).Mersi za informaciqta:)

Анонимен каза...

Rihanna трябва да пусне Rehab! Това е направо невероятна песен! И вече е доста популярна, така че може да последва успеха на другите й песни :)

Анонимен каза...

Все още не съм чула всички песни,но от доста време мие много любима песента на Leona Lewis и дано по скоро да и направи клип, а за Рияна и аз смятам че по добрата песен е Rehab

Анонимен каза...

Leona, Sugababes & Avril radvat na max! Rihanna trqbva da zikara Rehab!!! Breakin' dishes puk na men mi napomnq mnogo an Maneater na NF i zatova me drazni malko!
Fergie e napravila losh izbor spored men

mad_van каза...

Видеото към Denial на Sugababes тук -> http://mynewsound.blogspot.com/2008/01/video-update.html
Лично на мен песента ми допада.