За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Ne-Yo - Mad (видеоклип)



Ne-Yo се радва на голям успех с последния си албум, който дебютира под #2 и в САЩ и в Англия през септември. Двата сингъла от него до момента са големи хитове в цял свят, а сега е ред на ново парче. За трети сингъл Ne-Yo е избрал песента "Mad". Песента вече е под #60 в Billboard R&B/HipHop Songs. За жалост Ne-Yo не я включи в микса си за American Music Awards и изпусна страхотна възможност за добра промоция. Вчера в сайта на AOL беше премиерата на видеоклипа. Видеото е черно-бяло, явно е доста модерно напоследък. Според мен е поредното му яко видео от тази му ера и се надявам да има успех с него. Приятно гледане!

П.С. В момента подготвям поста с клиповете от American Music Awards! Качил съм до момента три изпълнения, но ако трябва да ги качвам всичките по 250 MB всяко ще ми отнеме векове. Затова ще кача повечето по 70/80 MB.