За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Изтече новият сингъл на Ciara

Photobucket

Днес в нета и по радиата се появи най-новото парче на Ciara, което след провала на "Go Girl" се води за първи сингъл от новия й албум "Fantasy Ride". Песента се казва "Never Ever" и е с участието на Young Jeezy! Противно на моите очаквания парчето е в умерено темпо, а не е разбиващ клубен трак. Недейте да се чудите защо припевът ви е толкова познат и защо ще ви се набие в главата. Използван е семпъл от песента “If You Don’t Know Me By Now” на Harold Melvin & the Blue Notes. Въпреки тези неочаквани моменти бих казал, че парчето е много приятно, запомня се лесно, текстът е хубав. Участието на Young Jeezy е малко излишно според мен... Забравих да спомена, че продуцент на парчето е Polow Da Don. Албумът на Ciara "Fantasy Ride" трябва да се появи на 27 януари според Amazon. Надявам се в албума да има повече бързи парчета, защото в тях и в танците към тях е силата на Ciara. Линковете за парчето в CD RIP може да намерите в първия коментар към поста! Приятно слушане!


4 коментара:

G`Fan каза...

Ciara feat. Young Jeezy - "Never Ever"
4storig | tranz.it | rapidshare | zshare | mediafire

Анонимен каза...

hubava pesen ne e losha ... neznam kakvo stana che taka posprq da prevzema klasaciite... go girl ne beshe losha moje bi veche zvucheshe prekaleno poznato i dosadno zaradi t-painovoto microsoft vibrato ili pak i az neznam!no tazi e dobra pesen!nadqvam se albuma i da e super dobar !

Анонимен каза...

''Go Girl'' беше страхотна песен и незнам защо не стана хит...чудя се колко хубави песни още няма да станах хитове?!Дано новата й поне да стане,защото ми харесва.Лека и приятна е,само да не беше тоя ;[

Анонимен каза...

Аз пък ще кажа, че е по добре за ciara да направи песен с Jeezy. Знам, че няма много фенове на рап музика в този сайт, но Jeezy се справя доста добре и до сега не е имал слаб албум (от към продажби). А и песните му стават хитове (в последно време дори по-големи от на ciara). Определено участието му в песента е запомнящо се. Пък и малко ме съмнява сам да се е предложил за песента. Значи са сметнали, че е необходим, за да стане песента хит