За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Beyonce ще пее за Обама

Queen B

Barbra Streisand, Bruce Springsteen, Beyoncé и Stevie Wonder са четирите имена, които десетки сайтове вчера обявиха за изпълнители по време на церемонията за встъпването в длъжност на новия американски президент Обама. Макар и това да не е 100% сигурно, е официално, че Beyonce ще вземе участие в празненства по този повод и ще изпее нещо, било то и не на самата церемония. Според мен това е перфектен момент да изпее кавъра си "Proud To Be An American" за първи път на живо. Този кавър изтече 2-3 дни преди Нова година в студиен вариант и от тогава го слушам непрекъснато. Много готина песен! Малко ми напомня на "Stand Up For Love" на Destiny's Child. Разбира се не би било лошо да изпее и някой от новите два сингъла, може би "Halo" ще отива на повода. Така и така правя пост за нея и реших да ви кача един ремикс на "Diva", направен от фен, който смесва кавъра на Ciara с оригинала. Приятно слушане!

Beyonce - Proud To Be An American
- свалете ги от първия коментар към поста-

Beyonce - Diva (Remix feat. Ciara & Termanology)
- свалете ги от първия коментар към поста-


3 коментара:

G`Fan каза...

Beyonce - Diva (Remix feat. Ciara & Termanology)
4storing | tranz.it | rapidshare | zshare

Beyonce - Proud To Be An American
4storing | tranz.it | rapidshare | zshare

Анонимен каза...

da az q imam tazi proud to be american qka e !mersi mn g`fan !

Анонимен каза...

"Proud To Be An American" в изпълнение на Бионсе звучи просто невероятно-но тази дума ми се вижда прекалено слаба за да се опише начина на пеене на Би!Тя не просто пее,тя пее с чувство!Нямам търпение да видя лайф на тази песен а да пее за Обама ще бъде огромна чест!Колкото до версията на Diva със Ciara-ужасна е.Просто не мога да понасям ужасно лигавия глас на Сиара особено в припева!Адски ме дразни!!!

Цвети