За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

T.I. пуска пореден сингъл от албума си

Dead & Gone

Както виждате от обложката, T.I. се е спрял на колаборацията си с Justin Timberlake "Dead & Gone" за пореден сингъл от супер успешния му албум "Paper Trail". Вече им загубих бройката, но май се води официално 4ти сингъл от неговия албум. Надявам се да се превърне в третия #1 сингъл от албума и да стане тотален хит, защото парчето е много добро. Ако това се случи, това ще бъде втория им съвместен #1 хит след предишната им колаборация "My Love". До момента с чиста съвест мога да нарека T.I. най-успешният артист на годината. Синглите му "Whatever You Like" и "Live Your Life" прекараха доста седмици на върха на Billboard Hot 100. Албумът му се продава много добре! Надявам се да ви хареса парчето. Качил съм ви радио едита, който изтече преди ден-два и който е по-къс от версията в албума с половин минута. Линковете за него са в първия коментар към този пост! Приятно слушане!

8 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ ПЕСЕНТА ОТ ТУК:
4storing | zshare | rapidshare

Анонимен каза...

Благодаря за линка! :)
Мисля, че парчето е много добро!

Анонимен каза...

ех, да песента е много готина. много жалко, че T.I. пак го прибират на топло в затвора... :/

Анонимен каза...

много му се кефя страхотни песнички е подбрал.Надявам се да има голям усех и този сингъл стискам палци!

Vlad каза...

pesenta stava no ne znam za6to TI super mn me drazni, nqkak si prekaleno poziorsko mu e durjanieto (the king, excuse e!)

Анонимен каза...

ОЛЕЕЕЕ много се радвам,песента е не само една от най-добрите в албума,а и по едно време я сбушах по цял ден!Нямам търпение за видеото,за промоцията,въобще имам чувството че каквото и да изкара T.I. от този албум ще стане хит,особено пък за тази...

Анонимен каза...

Уникално парче...най-много ме кефи от целия албум! Много се радвам, че е решил да го издаде като сингъл. След Rehab на Rihanna това е поредното парче от албум на изпълнител, което ми харесва много повече от предпочитаните от тях сингли за пилотен или втори!

Анонимен каза...

ее браво на T.I. Да си призная не очаквах да я избере ама ето на...по коледа стават чудеса :) Много съм доволна,защото песента ми е една от любимите не само от албума, а и по принцип и нямам търпение да излезе клиппаа =]]