За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Britney Spears представи "Circus" в Good Morning America



"Circus" (Live)

Честит рожден ден на Бритни, която днес навършва 27 години. Дано за напред всичко да й върви по вода и да бъде много щастлива. Днес в САЩ официално излиза новият й албум "Circus". По този повод тя гостува в сутрешното шоу Good Morning America, където изпя първия и втория сингъл от албума си, съответно "Womanizer" и "Circus". Интересното е, че изпълненията се състояха в истински цирк, а не както обикновено в студио или на някоя улица в Ню Йорк. Горе може да гледате изпълнението на "Circus", което е първото представяне на живо на това парче. Изпълнението много ми харесва, въпреки че отново е на плейбек, но това е Britney все пак... От 2-3 дни не мога да спра да я слушам тази песен, надявам се да стане по-голям хит от "Womanizer". Изпълнението на "Womanizer" не съм го гледал, защото след трите изпълнения в Европа се съмнявам, че ще е нещо много по-различно. Все пак ето го и него:



"Womanizer" (Live)



6 коментара:

Анонимен каза...

Беше СТРАХОТНА особено на Circus.Много се радвам за нея-най-после истински се завърна ,уверена както преди!Да и е честит рождения ден и да е много много много щастлива!И естествено-ужасно много успехи и пожелавам!

tzveti1991

Vlad каза...

az sum super priqtno iznenadan, daje na womanizer i se 4uvaha pripevkite, barvo :D (tanzte na circus su6to mnogo priqtno me iznenaaha)

Анонимен каза...

Na "Circus" beshe strahotnaaa. I shapka svalqm na scenografa :)

Oba4e ne moga da se suglasq s tzveti1991. Vse oshte ne e yverena kakto predi. Na momenti v pogleda i se 4ete strah. Strah ot tova dali pyblikata oshte q obi4a, dali shte i rukoplqska i t.n. No nai- golqma doza neyverenost se 4ete v neinite o4i, kogato sled izpulnenieto vode6tite zapo4vat da i zadavat vuprosi! Vuv vsi4ki predavaniq, kudeto beshe do sega vinagi se ysmihvashe, za da se zashtiti, no tova beshe maska.
Iskam si q yverena na 100%. Trqbva da moje da otgovarq burzo na vuprosite bez da se pritesnqva dali shte sa kofti!

Анонимен каза...

Много ми е сладка :*

Анонимен каза...

jenata e strahotna i sled 10 godini praktika mislite li 4e se strahuva, po-skoro i e bezrazli4no, ne i dreme vyob6te dali 6te q haresat ili ne i kak 6te se predtsavi za6toto prosto znae 4e e zvezda, zaslujila statusa si. imam 4uvstvoto 4e dori i da se srine karierata i pak 6te i e vse edno. ne pomnite li kak reagira na MTV video nagradite - ne pokaza nikakyv entusiazym - edna prestorena radost. az oba4e si q obi4am kakvato e!

Анонимен каза...

Сценографията на Circus е страхотнаа <33 Обожавам тази песен. Само дето много малко танцува :/