За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Нова анкета + резултати от старитеСъжалявам, че ми отне толкова много време да подменя анкетите. Накратко ще обобщя резултатите от предишните анкети, макар че сигурно ги знаете наизуст! В анкетата за двата нови сингъла на Beyonce доста убедително печели "If I Were A Boy" с 82.5% спрямо "Single Ladies" със 17.5%. Предполагам, че ако анкетата беше активна сега "Single Ladies" щеше да събере доста повече гласове, тъй като парчето се оказа grower и сега цяла Америка е луда по-него. Двете парчета миналата седмица бяха #2 (Single Ladies) и #3 (If I Were A Boy) в Billboard Hot 100. Мегапост за Beyonce ще има скоро!В анкетата за най-гледани музикални телевизии с почти 50% води The Voice. Да си призная, че и аз гласувах за нея... Доста изненадващо за мен MTV e на второ място, имайки предвид, че там вече почти не пускат клипове. Очаквах, че втората по гледаемост ще бъде City TV...Е, поне едно е ясно, MM не се харесва вече...А сега за новата анкета! Този път е само една и наистина ще е само за 1 седмица, обещавам! В нея трябва да посочите с кой player слушате музика на компютъра си. Може да избирате между Winamp, iTunes, Windows Media Player или някакъв друг... Аз лично от няколко месеца слушам само с iTunes и смятам, че е адски удобен. Интересно ми е да видя резултатите. Гласувайте!

9 коментара:

Britney каза...

Anketata za Beyonce mi e malko nerealna, vupreki 4e spe4eli to4noto par4e. Glasyvah purvi i rezyltatut beshe 100% na nyla i po- kusno stana 82.5% ka 17.5% i taka si sedq prez cqloto vreme bez da mrudne o.O

A za myzikalnite... spored men nai- qka e VIVA ama ne prisustvashe :(

Zaa novata- Other (BSplayer)

G`Fan каза...

Слушаш музика през BS Player???

Анонимен каза...

Нямам търпение за мегапоста на Бионсе!Кога ще е?

Анонимен каза...

Аз през добрия стар Winamp. Някой може ли да ми разясни по-подробно за iTunes? Какъв е този player и как се слуша от него?

Анонимен каза...

da jiwee PLANETA PAYNER ;D

Анонимен каза...

iTunes е програма на Apple, много по-удобна от всички други посочени в анкетата. има artwork, тоест може да се слагат обложки на отделните песни или албуми. като цяло е много по-интелигентно и красиво направена от останалите. можете да си я изтеглите от zamunda или от apple.com. новата версия 8.0.2 е адски готина. =P

и след всичко това мисля че няма нужда да казвам за какво гласувах! =D

Анонимен каза...

А как да свържа iTunes да слушам от него и да ми отчита във last fm?

Анонимен каза...

А оправих го! Благодаря много за напъдствията наистина iTunes е изключително добър!

Анонимен каза...

А оправих го! Благодаря много за напъдствията наистина iTunes е изключително добър!