За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Christina Aguilera - Keeps Gettin Better (A Decade of Hits) (2008)



Изтече best of-ът на Christina Aguilera, озаглавен "Keeps Gettin Better (A Decade of Hits)". Дискът излизана 11 ноември и съдържа най-големите й хитове, както и две чисто нови парчета и две нови версии на стари хитове. Новите парчета са "Keeps Gettin' Better" и "Dynamite". Според думите на Christina тези две песни са своеобразно превю на албума, който тя подготвя за лятото на 2009 т.е. на четвъртия й албум. Не мисля, че този стил й отива особено. Както е сложила новите продукции в края на траклиста надали си прави добра услуга. Хората ще чуят всичките й прекрасни парчета през годините и накрая ще се натъкнат на "Dynamite", която от първите две-три слушания не успя да ми хареса. Има интересно звучене, но повече би отивала на Britney или Hilary Duff. Ако я беше изпяла Rihanna предполагам, че щеше да стане голям хит, но някак си ми е странно да я асоцийрам с Christina Aguilera, която всеки свързва с мощния й глас... В същата тази стилистика са направени нови версии на едни от най-големите й хитове "Genie In A Bottle" и "Beautiful". Версията на пърата се казва "Genie 2.0" и бе официално представена на MTV VMA's. Тя е сполучлива, но оригиналът си е оригинал, класика! Красивата балада "Beautiful" е тотално развалена в новата версия "You Are What You Are (Beautiful)", която е ужасно скучна и монотонна. Някак напълно се губи посланието на песента. Не искам Christina да пее денс парчета и да загърби красивите си песни със смислени текстове, изпяти с много глас и с много емоция. Дано не се разочаровам от новия й албум, защото Christina е най-любимата ми изпълнителка след Beyonce... Линковете за албума са в първия коментар към поста. Приятно слушане!

01. Genie in a Bottle
02. What a Girl Wants
03. I Turn to You
04. Come On Over (All I Want Is You)
05. Nobody Wants to Be Lonely (feat. Ricky Martin)
06. Lady Marmelade (feat. Mya, P!nk & Lil' Kim)
07. Dirrty (feat. Redman)
08. Fighter
09. Beautiful
10. Ain’t No Other Man
11. Candyman
12. Hurt
13. Genie 2.0
14. Keeps Gettin’ Better
15. Dynamite
16. You Are What You Are (Beautiful)

BUY THE ALBUM ON iTUNES!


4 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | rapidshare

Анонимен каза...

звучиш прав за всичко, което казва6...

Анонимен каза...

Красивата балада "Beautiful" е тотално развалена в новата версия "You Are What You Are (Beautiful)", която е ужасно скучна и монотонна. Някак напълно се губи посланието на песента.

taka si e

Анонимен каза...

Въпреки че ми харесва новият сингъл на Кристина, този стил ама никак не й отива, такива песни се падат на лигавата армия-Бритни и всички подобни. Започвам много да се разочаровам от Кристина-с всеки следващ албум става все по-скучна и всеки следващ албум е по-слаб от предходния. Чудя се кога ли точно ще намери истинското си амплоа, защото ми писна да я гледа толкова различна - девица, кучка, нещастница, Мерилин Монро, а сега и космонафт.