За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Brandy Update



Brandy е едно от имената, които бяхме отвикнали да чуваме през последните няколко години. За моя голяма радост обаче тя ще издаде чисто новия си албум "Human" на 9 декември. За втори сингъл е избрала баладата "Long Distance", продуцирана от Darkchild.Клипът към нея бе заснет в началото на седмицата, а снимки от него може да видите още в този пост! За моя изненада първият сингъл от този й албум "Right Here (Departed) не се представи много добре в класациите, въпреки че е страхотен и че имаше промоция (изпълнения в TRL и BET 106 & Park). Песента едва достигна #22 в Billboard R&B/HipHop Chart. Сега ви предлагам един много як ремикс на парчето с рапъра The Game, както и още няки снимки от видеото към новия й сингъл! Линкът към ремикса ще намерите в първия коментар към поста!





5 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ РЕМИКСА ОТ ТУК:
4storing | rapidshare | megaupload | zshare

Анонимен каза...

Клипът изглежда готин,албума-обещаващ,щом е замесен Darkchild ;)

Анонимен каза...

Mnogo me e qd, che Departed nqmashe golqm yspeh :( Pesenta sie strahotna. Aide dano albyma akto cqlo da ima silni prodajbi

Анонимен каза...

"Long Distance" много ми харесва. Очаквам с голямо нетърпение този албум. Мисля, че ще е много добър.

Vladito каза...

Много ме е яд на новия лейбъл на Бранди, че не й правят достатъчно реклама. Не залагат на албума й сякаш достатъчно, а всичко от него до момента звучи страхотно. Надявам се въпреки липсата на много изявен хит, дискът да тръгне добре и да има силни продажби. Все пак се появява цели 4 години след "Afrodisiac".
"Long distance" ми е надеждата.