За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Anna Vissi с кавър на Kylie Minogue



Известната гръцка певица Anna Vissi има кавър на един от най-големите хитове на Kylie Minogue - "On A Night Like This". Попадна ми преди няколко дни, но се оказва, че парчето е записано още през 2000 година, когато Kylie издаде албума си "Light Years". Кавърът е включен в албума на Anna Vissi "Everything I Am". Реших да го споделя с вас, дано ви хареса. Линкът е в първия коментар към поста. Приятно слушане!


4 коментара:

G`Fan каза...

Anna Vissi - On A Night Like This
4storing | tranz.it | rapidshare

Анонимен каза...

Аз пък бях чула,че оригинала бил на Ана Виси и тя го дала на Кайли,но не съм сигурна дали е вярно ...

Vladito каза...

Оригиналната версия е на певицата Пандора от 1999 година, но популярност песента набира в изпълнение на Кайли и е нейна емблема и до днес. Ана Виси наистина я е записала също през 2000 година, но почна да я пее, чак когато Кайли я направи хит.

Анонимен каза...

В други новини Мадона се ожени за Гай Ричи, а Майкъл Джексън издаде новия си сингъл Billie Jean.

Оригиналната версия е написана от Steve Torch, Graham Stack, Mark Taylor, Brian Rawling и няма нищо общо с Pandora, освен че я е изпяла. Иначе може да се каже, че оригиналът на Toxic е на Робин, а не на Бритни Спиърс, защото Робин първо го е записала.