За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Новият сингъл на Take That



Интересен факт е, че Take That ще издадат своя пети албум на същата дата, на която Britney Spears ще издаде нейния и той ще се казва "The Circus" (албумът на Britney пък се казва само "Circus"). Ще е интересно да видим кой от тях ще превземе върха във Великобритания. Съдейки по първите сингли от двата албума, то това няма да са Take That. Първият сингъл от албума им се казва "Greatest Day" и ще бъде официално издаден на 24 ноември. Парчето е бая скучно и на фона на предишния им първи сингъл от миналия им албум "Patience" е направо ужасно... Но това си е мое мнение... В коментарите ще намерите линк за парчето и ще може да си съставите свое мнение по въпроса. Приятно слушане!

3 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ "GREATEST DAY" НА TAKE THAT:
4storing | tranz.it | rapidshare | mediafire

Анонимен каза...

Очевидно е, че Take That ще бъдат номер 1, те са много обичани в родината си и има защо - Гари Барлоу и Марк Оуен са много талантливи автори на песни.

Анонимен каза...

Само вчера, когато бяха пуснати в продажба и двата албума, този на Take That продаде 133 000 копия, което е рекорд за 2008 г., а албумът на Бритни продаде някакви мизерни 24 000 копия.

Greatest Day на Take That е номер 1 сингъл още в първата си седмица, а Womanizer на Britney Spears достигна едва 4-то място.

Фактите говорят сами за себе си, но няма как да не спомена колко малко разбираш от музика и от класации.