За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUICK NEWS



*Christina Aguilera News: Въпреки всички слухове, че изпълнението от наградите на MTV ще бъде официалното видео към сингъла "Keeps Gettin Better", днес беше официално потвърдено, че е заснет истински видеоклип. Режисьор е Peter Beg, който стои зад филма с Will Smith "Hancock". Очаква се видеото да излезе до края на месеца!

*Rihanna News: През първата половина на 2009 очакваме нов албум от Rihanna! В момента Rihanna е в студио и е споделила за All Music, че много се забавлява. Тя разкрива, че звученето на новия албум ще е подобно на "Disturbia", "Shut Up And Drive" и "Breakin Dishes". Интересното е, че тя самата също ще се изяви като автор към някои парчета.

*American Music Awards News: На 23 ноември ще се състоят тазгодишните American Music Awards. Водещ ще бъде Jimmy Kimmel, а потвърдените изпълнители до момента са P!nk и Jonas Brothers.

*Миро News: Mиро от КариZма е напълно готов с албума си "оМиротворен". Според рекламата албумът даже е по магазините, което обаче не е съвсем така... Утре по Планета ще се тръгне новото видео от този албум към парчето "Губя контрол, когато.."

*Paris Hilton News: Лиглата Paris Hilton е готова с работата по своя втори албум и разкри, че той ще се появи до края на тази година! Кому е нужно???

*Chris Brown News: Chris ще издаде третия си албум "Grafitti" на рождения ден на приятелката си Rihanna - 20 февруари!

*Jay-Z News: Jay-Z ще е специален гост в новия сингъл на Coldplay "Lost!". Премиерата на новата версия ще е в идните седмици. Самият рапър е готов с нов албум, озаглавено "The Blueprint 3", който ще се появи на 2 декември!


2 коментара:

Анонимен каза...

lele super...KOI BOG E ZNAEL 4E V KRAQ NA 2008 PO4TI VSI4KI NAI GOLEMI PEVCI 6TE IZDADAT NOVI ALBUMI.. :D :)

Анонимен каза...

Еи на мен ми харесва парис!