За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

P!nk - Funhouse (2008)



Изтече! Новият албум на P!nk "Funhouse" вече е в интернет! Албумът излиза официално на 24 октомври. Първоначално P!nk е искала да кръсти този си албум "Heartbreak Is A Motherfucker", но от лейбъла са решили, че заглавието може да повлияе негативно на продажбите. Въпреки това в албума се среща и по-твърд езика, заради което на обложката, както виждате, има стикер за родителски контрол. Като казах обложка - смятам, че е страхотна и доста оригинална. Може би шрифтът можеше да се направи по-оригинално. Първият сингъл от този албум е тотален хит, както знаете. Парчето "So What" успя да покори двете най-престижни музикални класации в света - UK Singles Chart и Billboard Hot 100. "So What" e и първото парче в диска. След него P!nk забавя темпото с втория сингъл "Sober" и приятната балада "I Don't Believe You", в която приятно се преплитат нежно пеене от P!nk, акустична китара и цигулки. "One Foot Wrong" е в по-умерено темпо, но определено е по-бърза от предишните две песни. Парчето е с много интересно звуче, в припевите P!nk пее малко по-агресивно. "Please Don't Leave Me" ми напомня на звученето на P!nk в "Who Knew". Като настроение също. Припевът бързо се набива в главата! "Bad Influence" най-накрая повдига качествено темпото. Песента е по някаква начин весела. Звучи различно от нещата, които P!nk е изпяла до сега. Текстът е много готин. Заглавната песен "Funhouse" задържа темпото. Припевът е много як "This used to be a funhouse, but now is full of evil clowns". Припевът завършва с обратно отброяване до думата "fun". "Crystal Ball" е чисто акустична балада - само акустична китара и гласът на P!nk и беквокалиста. "Mean" има по-рок звучене от досегашните парчета в албума, всъщност направо си е рок песен. "It's All Your Fault" ми е малко скучна, макар че припевът леко ми напомня като звучене "U & Ur Hand". "Ave Mary A" е едно от най-оригиналните заглавия в албума. Песента има рок, дори леко алтернативно звучене! Интересно парче, определено ми харесва. Оригиналната версия на албума завърша в песента "Glitter In The Air", която също е балада - предимно пиано и глас! Нищо оригинално като мелодия, но текстът е хубав. Бону с траците, които са добавени в албума са "Could've Have Everything", която много ми допада и като темпо и като мелодия. Парчето е b-side към сингъла на "So What". Вторият бонус трак "This Is How It Goes Down" отново е бързо парче. В куплетите P!nk пее с ефект. Парчето отново има леко рок/алтернативно звучене. Определено е яко и се чудя защо не е в оригиналния траклист. Напомням ви, че линковете за албума са в първия коментар към този пост. Приятно слушане. Ето и траклиста:

01. So What
02. Sober
03. I Don't Believe You
04. One Foot Wrong
05. Please Don't Leave Me
06. Bad Influence
07. Funhouse
08. Crystal Ball
09. Mean
10. It's All Your Fault
11. Ave Mary A
12. Glitter In The Air
13. Could've Had Everything
14. This Is How It Goes Down


9 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | rapidshare

Анонимен каза...

Благодаря много :) Нямам търпение да го чуя :)

Riot! каза...

AUUUUUUUUUU SUPER! ot koga go 4akam! MErsi g'fan! NQmam turpenie da go 4uqqqqq~

Анонимен каза...

Хаха, какво е това ужасното заглавие в 4storing ;D;D;D Мерси за линковете към българсските сайтове, иначе трябваше да чакам повече ;D;D

Riot! каза...

A za6to nqma par4eta "So I" i "So Clever" nali 6te6e da ima i takiva koito se kazvat taka?

Vlad каза...

omg nqmam turpenie da pee na liverpool arena drugata prolet.

P!NK RoCKS!!!!!

Анонимен каза...

Е кво му е ужасното? "розова забавна къща" :Р мен ме кефи! А за албума... ми мисля, че трябваше да има малко повече fun песни, нали все пак е Funhouse!

Анонимен каза...

Изслушах целия албум и освен So what по която съм луда,никоя друга песен не ми хареса и даже не ме впечатли.

Riot! каза...

Celiq album e super !