За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

G`Fan Top 10 - седмица 38/39

На нашата класация напоследък не й върви. Непрекъснато се налага да смесваме две седмици или по-точно една класация да важи за две седмици. !Press най-вероятно си има ангажименти и не може да се занимава с класацията затова отново си я поемам аз. За пореден път едно огромно благодаря за това, че я поддържа толкова време, !Press. За седмица 38 и 39 на челна позиция е Britney Spears с "Womanizer". Това е четвътрият номер 1 сингъл на Britney в нашия чарт след неиздаваната песен "Get In", и след предишните й два хита "Gimme More" и "Piece Of Me". Britney е единственото ново предложение, което успява да пробие в топ 10. Britney подобри рекорда на "Disturbia" и стана песента, събрала най-много точки при гласуването - цели 221 точки. Гласувайте активно за следващата седмица тук! Има цели 10 нови предложения!


1 коментара:

b a t z e t o каза...

хич не ми се влиза и регистрира сега нанов във форуми ала баланици,само за да гласувам... все пак ако ще е от полза давам своя глас за Kanye West - Love Lockdown (песента, която харесах още от първото и прослушване на музикалните видео награди преди ...месец няма:) )
поздрави,
бацето