За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Chris Brown, Keri Hilson и Ciara снимат нови клипове



Chris Brown и Keri Hilson заснеха видеоклипа към втория сингъл от "Exclusive: The Forever Edition" на Chris Brown. Става въпрос за парчето "Superhuman". Въпреки че песента още не е издадена, тя вече достигна до #31 в Нова Зенландия. Парчето ще бъде официално издадено в САЩ на 3 октомври, а в UK на 17 ноември. От снимките става ясно, че видеото ще е сюжетно и няма да е никак евтино. Ето и още две снимки:


Superhuman Video Superhuman Video

Ciara също е готова със снимките по новото си видео "Go Girl". Снимките от клипа са малко шокиращи за мен. Тази жена има по-мускулесто тяло от доста мъже. Направо прилича на травестит на тези снимки. Слава Богу на последната снимка отново е с по-женствена визия. Никак не ми харесва на снимките, които ми изглеждат доста вдъхновени от "Get Me Bodied" на Beyonce.. Не стои красиво! Албумът й "Fantasy Ride" излиза на 9 декември! Ето и снимките:

11 коментара:

Анонимен каза...

ммдаа клипа на Ciara е вдъхновен от Бионсе...по снимките доста ясно си личи...а и тя ако не изкопира Бионсе няма никой да и гледа клипа.......

G`Fan каза...

Не е проблемът да се вдъхновява. Аз вече съм на мнение, че не взаимстване на визия е неизбежно и не винаги е нарочно. Няма какво толкова новаторско да се измисля нон стоп. Но просто на нея това не й отива...

Анонимен каза...

saglasna sam za ciara, malko dori mi prili4a na nicole ne e mn krasiva taka

Анонимен каза...

На мен Сияра ми докарва хем на Бионсе от Get me bodied,хем на Рияна с тва черно червило...баси каква е тая изродска мода?

Анонимен каза...

За мен сияра е винаги била 0-ла
с тия мусколи е ужасно,грозна.Апък и няма гърди,и то не върви.Просто не се съмнявах че ще копира сега Бионсе,до скоро копираше Алия...Абе т'ва момиче като цяло не ми харесва!

Анонимен каза...

E NE...TAQ CIARA NE MOJE LI DA IZVADI PO OTVRATITELNO TQLO UJASNA E..KLIPA 6TE E MN TYP I NQMA6E NIKVI GYRDI SEGA PYK SI SLOJILA SILIKON(SEDI KATO 2 TOPKI) O6TE PO GROZNO..PFF..KOI I KAZA CHE TRQBVA DA SE POKAZVA..A I PESENTA NE E NISHTO OSOBENO I CIARA NE MOJE DA PEE..mani mani

Vladito каза...

Само на мен ли ми допада визията на Сиара тук? След "Like a boy" ми допадат синглите й, както и развитието й, макар и първият й диск да беше по-успешен.
Надявам се да има добра реализация със сегашния, трети. Не мисля, че прилича на Бионсе. Сиарае от типа артисти "Джанет Джексън".

Анонимен каза...

ми да вземе да стане мъж поне...ужасна е кучка голема..Та на бившото и гадже bow wow прави по хубави песни от нея..

Анонимен каза...

Нее,не е толкова лоша Сияра-има много хубави песни,но визията й не ми харесва в този клип.Всички се изказвате много отрицателно-не съм очаквала.И всеки случай Сияра пее много повече от Рияна :D

Анонимен каза...

На мен Ciara ми харесва - любимата ми найна песен е "And I". На снимките не е много добре, но може пък клипа да се окажа добър.

Unknown каза...

Една овца казала, че Ciara е грозна в клипа и всички след нея! Била копирала Beyonce, вие малоумни ли сте?! В нормалния свят не всички жени се тъпчат и си отглеждат целулит, някои държат да изглеждат добре. Можете само да мечтаяте за тяло като на Ciara. Цял свят я признава, и за песните и, и за визията и. Напълно подркепям мноението на Vladito. Ама айде да не правим изказвания от сорта на "Сияра пее много повече от Рияна", чак пък толкова!