За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUICK NEWS



*Mariah Carey News: Mariah Carey е в студио и работи по нови песни! Не е ясно дали подготвя чисто нов албум или планира re-release на предишния. През октомври би трябвало да излезе нова нейна компилация, включваща най-добрите й балади.

*MTV News: Вече са ясни номинациите за тазгодишните MTV Europe Music Awards. Coldplay и Duffy водят с по три номинации. Наградите ще се състоят на 6 ноември в Ливерпул, а до момента е потвърдено само ,че Beyoncе, която е номинирана по незнайни причини за Urban Act, ще пее на церемонията. Пълният списък с номинациите вижте в коментарите към поста!

*Pussycat Dolls News: Новият албум на Pussycat Dolls ще дебютира в топ 10 на Billboard 200 с малко над 70 000 продадени копия през първата седмица. Доста слабо представяне според мен! Втори сингъл за UK ще бъде "I Hate This Part", а за САЩ "Whatcha Think Abou That", чийто клип вече е готов.

*Grammy Awards News: На 30 септември от акамедията по раздаването нa Grammy Awards теглят чертата за тази година. Който издал, издал! Всички, които издадат своята музика след 30 септември ще получат своя шанс на по-следващите награди. За 4 декември ще бъдат обявени номинациите за наградите през февруари 2009.

*Kanye West News: Кanye West реши да премести албума си от декември за ноември. Хубаво е да видим, че има изпълнители, които изтеглят албумите си по-рано във времето, а не ги отлагат. Предполагам, че решението му се дължи на страхотното представяне на първия сингъл "Love Lockdown", който вече достигна #3 на Billboard Hot 100.

*TV News: Този понеделник, 29 септември, Jewel ще пее в The Early Show, Jennifer Hudson ще представи песни от дебютния си албум в предаването Good Morning America, след което ще гостува в The View и BET 106 & Park. Във вторник пък T.I. ще пее в BET 106 & Park, Jewel ще е гост изпълнител в Today Show, Ludacris и Robin Thicke ще дадат интервюта за BET 106 & Park. В сряда пък Robin Thicke ще пее в Good Morning America. В четвъртък Jennifer Hudson ще продължи с промоцията към новия си албум и ще гостува в шоуто на Jimmy Kimmel. В петък Robin Thicke ще пее при Regis & Kelly.