За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUICK NEWS



*Сайт News: Както сте забелязали, напоследък се случва да изчезват постове от блога. Мисля, че разбрах каква е причината, но за момента не мога да я обявя, защото трябва да съм 100% сигурен. Ако съм на прав път, то съм взел мерки цялата простотия да не се повтаря!

*Mariah Carey News: След хиляди промени най-накрая е ясен четвъртият сингъл от последния албум на Mariah Carey. Това ще бъде парчето "I Stay In Love", което тръгва по радиата на 21 октомври!

*Stevie Wonder News: След няколко часа съм на концерт на Stevie Wonder! Нямам идея дали ще успея да внеса камери и апарат, но се надявам да няма проблем. Ако всичко е ок очаквайте по-късно тази вечер разказ от концерта (надявам се и снимки и видео).

*Keyshia Cole News: Keyshia Cole пуска последен сингъл от успешния си албум "Just Like You". Ерата ще бъде затворена с парчето "Fallin Out". В момента тя работи по нов албум, който е обявен за издаване през декември, но мен това адски ме съмнява.

*Amy Lee News: Amy Lee от групата Evanescence ще изпее песента "Sally's Song" в една от най-новите компилации на Disney, която излиза на 30 септември.

*Britney Spears News: Както стана ясно, премиерата на новия сингъл на Britney "Womanizer" е отложена най-рано за 29 септември. Причината е, че песента се нуждаела от последни промени в миксирането и мастеринга. По официални данни песента тръгва в редовна ротация от 7 октомври.

*T.I. News: T.I. ще заснеме видео към най-новия си сингъл "Live Your Life" с участието на Rihanna през първата седмица на октомври в L.A.

*David Cook News: Вече е ясно как ще се казва първият сингъл от дебютния албум на последния победител в American Idol. Песента носи заглавието "Light On" и ще излезе през октомври.

*G`Fan Compilation News: Най-новата компилация няма да е готова на 26 септември. Чудя се дали да не направя една двойна компилация за септември и октомври и да изчакам новите сингли на Beyonce и Britney! Най-вероятно така ще се случи и компилацията ще се появи или на 7 октомври или на 10 октомври.



3 коментара:

Александър Кръстев каза...

Някой ти е пробил паролата?

G`Fan каза...

Ами така си мисля да... То тя беше толкова елементарна..

Александър Кръстев каза...

Най-донбре е да ползваш генератори за пароли. ПОлучават се някакви страшмо изрази, но са си почти непробиваеми. Най-малкото, докато разберат какъв генератор си ползвал. Имайки предвид обаче, че блогът е с некомерсиална цел, едва ли някой ще се хаби чак толкова.

Поздрави.