За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUICK NEWS



*Mariah Carey News: Според Amazon.com Mariah Carey е сменила избора си за нов сингъл от албума си "E=MC²". На мястото на "I'm That Chick" на 30 септември тя ще издаде "Migrate". Това е третата смяна за четвъртия сингъл от този албум. Преди "I'm That Chick" се бяхме подготвили за "Side Effects". Дано този път изборът е окончателен и да й донесе успех!

*Lady GaGa News: Първият сингъл на Lady GaGa "Just Dance" жъне успехи в световните класации. Тази седмица парчето покори върха на Австралийската музикална класация. В момента парчето е под номер 1 и в Канада! Тепърва предстои песента да бъде издадена в UK. Това ще се случи чак догодина сигурно.

*Sugababes News: Новият албум на Sugababes ще носи заглавието "Catfights And Spotlights". Освен пилотния сингъл "Girls" в албума ще намерят място мелодраматичните чувствени парчета "Murder One", "You On A Good Day" и "Sunday Rain".

*U2 News: Рок групата U2 реши да отложи издаването на новия си албум от насрочената дата 18 ноември за догодина! Оправданието е, че музикантите не са доволни от записаните песни и искат да запишат още някои нови.

*Celine Dion News: Celine Dion ще издаде на 27 октомври в Европа и на 28 октомври в САЩ свой нов сборен албум, озаглавен "My Love: Essential Collection". Пилотен сингъл ще бъде презаписана версия на парчето "My Love" от албума "Taking Chances". Албумът ще се появи в издание с един диск, както и в издание с две CDта. И в двата варианта ще бъдат включени най-големите хитове на Celine през годините.

*TV News: Ето и малко информация околко предстоящите гостувания на звезди в тв предавания за тази седмица: В понеделник гост в шоуто на Rachel Ray ще бъде Jessica Simpson, която продължава промоцията на албума си "Do You Know". Във вторник Jessica ще пее в The Early Show, а пък Ne-Yo ще гостува и ще изпълнява в студиото на BET 106 & Park. Рапърът Nelly също започва със своята промоция, изпълнявайки в шоуто на Jay Leno. В сряда Solange ще гостува в The View и ще представи някои от синглите си, а пък Ne-Yo ще пее при Ellen и при Jimmy Kimmel. В четвъртък Ashanti, Nelly и Akon за първи път ще изпълнят заедно "Body On Me" в шоуто на Еllen. Тази програма включва тв участията на звездите само за Америка! Някои от тези изпълнения ще бъдат качени в следващата седмица в сайта!