За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Червената пътека на MTV Video Music Awards 2008

Photobucket

Ето го и постът, който на живо ще отразява това, което се случва на Червената пътека. До самото започване на наградите ще обновявам този пост. Няма да правя нов за всеки, който пристига, така че проверявайте през 5 минути за добавени неща. Макар и още да не е започналото предаването на живо от Червената пътека по MTV, звездите вече пристигат:

Photobucket Photobucket Photobucket

T-Pain пристигна на Червената пътека върху огромен слон. Прилича на току-що излезнал от цирка с този цилиндър на главата, но това си е в негов стил. Само вижте колко са му жълти зъбите на третата снимка.

Photobucket Photobucket

Германската група Tokio Hotel също пристигна на Червената пътека. Ако не се лъжа те са сред номинираните в някоя от категориите. Пристигнаха с огромен джип, направо като камьон. Сред гостите на церемонията е 1/5 от Spice Girls - Melanie B. Тя изглежда прилично. Определено мъжаката аудитория има къде да гледа..

Photobucket Photobucket Photobucket

Ne-Yo също пристигна. Радвам се, че не се е появил с поредния костюм тип "днес ми е балът". Панталонът му и ризата му въпреки всичко никак не ми харесват, но якето му е страшно яко. Обувките му също са много хубави.


Photobucket Photobucket

Tylor Swift, една от претендентките за наградата Best New Artist, пристигна също на Червената пътека. В интервюто на пътеката каза , че много се радва да представя кънтри гилдията на наградите на MTV. Аз обаче съм сигурен, че тя няма да спечели.


Photobucket Photobucket

Chris Brown е следващата пристигнала звезда! Аз очаквах да пристигнат заедно с Rihanna като двойка и най-накрая да обявят тази връзка, но не стана. Може би по-нататък тази вечер ще ги видим заедно. By the way Chris има страшно странни очила, но някак си му отиват.

Photobucket Photobucket Photobucket

Eто я и Rihanna. Облякла се е на принципа "случайно съчетах каквото ми попадна" и не й се е получило много добре. Прическата обаче е яка. Очакваме тази вечер Rihanna да ни изпее "Disturbia" за първи път и да представи новия си сингъл с T.I.! Дано спечели някоя награда.

Photobucket Photobucket

Ето и някои от по-новите звезди - Jordin Sparks и Jonash Brothers. Jonas Brothers ще пеят на наградите, а Jordin е номинирана в категорията за Best Female.

Photobucket Photobucket

На първата снимка отгоре виждате Katy Perry и Miley Cyrus. Не мога да разбера колко пияна трябва да е била тази Katy, за да се облече по този начин и за да пристигне с това нещо Miley Cyrus. Очаквам от нея много яко изпълнение въпреки всичко. На втората снимка е Zac Efron.

Photobucket Photobucket Photobucket

Ето и три снимки от пристигането на Christina Aguilera, която сподели в интервюто на Червената пътека, че ще изпее "Keeps Gettin Better". Според мен изглежда страхотно. Нищо общо с ретро визията й. Нямам търпение до изпълнението.

Photobucket Photobucket

Ето и снимки от пристигането на P!nk и Danity Kane. А сега ви оставям за малко, защото шоуто започва!