За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Kaskade - Strobelite Seduction (2008)



Kaskade е DJ от Сан Франциско. "Strobelite Seduction" е третият му албум. На мен обаче ми е известен най-вече от ремиксите, които прави за популярни изпълнители. Любимият ми негов ремикс е този на "Gimme More" на Britney Spears. Иначе е ремиксирал "LoveStoned" на Justin Timberlake, "Don't Cha" на Pussycat Dolls, "All Good Things" на Nelly Furtado, "Amazing" на Seal, "Break The Ice" на Britney и т.н. Kaskade дори беше номиниран за тазгодишните Grammy-та. Желая ви приятно слушане на албума му:

Албум: Strobelite Seduction
Източник: CD
Качество: VBR/44.1Hz
Времетраене: 39:30 мин
Траклист:

01. Move For Me
02. Angel On My Shoulder
03. Back On You
04. Step One Two
05. Pose
06. I Remember
07. Borrowed Theme
08.I'll Never Dream
09. One Heart
10. Your Love Is Black

СВАЛЕТЕ ОТ ТУК:
4storing | tranz.it | rapidshare

3 коментара:

Анонимен каза...

На морето се зарибих много по Move For Me.Нямам търпение да изслушам и останалите песни в албума.
П.П G`fan качвай повече такава музика!

Unknown каза...

merci

Александър Кръстев каза...

Е, много се радвам, че си го качил.

Няма да злорадствам, че съм го качил още като излезе, но... Обръщам внимание на това, че албумите на Каскаде се засилват с всеки следващ. Тук има една колаборация с Deadmau5, който напоследък също е много хитов. И не трябва да забравяме, че Каскаде работи с най-добрите лейбъли (прави често миксове на парчета на Freemasons), и го има във всеки добър ърбан-саундтрак - и в "Дяволът носи Прада", и в "Сексът и градът".