За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

David Archuleta е готов с видеото към "Crush"



David Archuleta се подготвя усилено за издаването на своя дебютен албум през ноември. Първият сингъл от него се казва "Crush" и преди три седмици дебютира под #2 в Billboard Hot 100. E, за жалост на следващата седмица парчето падна до 15та позиция, а тази седмица е под номер 31. Надявам се, че видеоклипът, който изтече днес, ще помогне на песента да се изкачи отново. Всъщност премиерата му трябва да бъде на 15 септември, но някой вече се е сдобил с видеото и го е качил в YouTube. Качеството не е от най-добрите, но в момента, в който намеря хубав рип ще ви го кача за download. Режисьор на видеото е Declan Whitebloom, който ми е крайно неизвестен като име... Приятно гледане!

1 коментара:

Анонимен каза...

Песента я херсах от раз, когато изтече за първи път и си я слушам почти нон- стоп. Сутрин с нея ми звъни алармата. Очаквах доста бозаво и лигаво видео, но съм приятно изненадан, че видеото е стилна боза! Аз лично го очаквах на върха, но се надявам за връщане поне в десетката... Трудно ще е на новите американски идоли да се борят с надминаване на постиженията на Кари Ъндърууд, Кели Кларксън, Крис Доугтри, Дженифър Хъдсън, но пък като слушам Crush и гледам видеото си мисля, че не е невъзможно и има какво още да се очаква от такъв тип предавания :)