За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Сайтът има нов банер



В случай, че не сте забелязали (най-добре е да посетите очен лекар) сайтът вече си има нов банер. Банерът беше избран чрез конкур във форума измежду 6 предложения, направени от петима форумци. Банерът победител е изработен от !Press, който стои и зад банера на форума. Ако ви е любопитно как е класирането на шесте банера и как изглеждат те, ето ви точната класация заедно със снимка на банерите. За да видите снимките в реален размер кликнете върху тях. Ако не става опитайте да дадете десен бутон и "View Image". Честито на !Press и мерси на всички за положените усилия:



1. !Press
Banner !Press

2. music_fenka
Banner music_fenka

3. beyonce's fan
Banner beyonce's fan

4. G`Fan
Banner GFan

5. demHP - 1
Banner demHP1

6. demHP-2
Banner demHP2


10 коментара:

Анонимен каза...

toaa baner e otvratitelen. tolkova e kichozen po skoro pasva na nqkoi podpis za forumi. nai me kefqt na gfan i vtoriq na demhp

Анонимен каза...

ooo ujasen e,suglasna sum s m160.. mahnete go....mnogo e ciganski...chetvurtiq e tolkova stileeen!!!slojete nego..

Анонимен каза...

Много е як банера то недoволни все има!

Анонимен каза...

Ох, като не ви харесва, защо не вземете вие да направите по един...според мен стои перфектно...

!Press каза...

Хаха като не ви харесва да сте влезли във форума да гласувате. Не мисля, че имате право да се оплаквате при положение, че едва ли можете да направите и 1/100 от това, което аз мога, пък и да можете - да сте участвали със свое предложение. Айде много ви здраве.

Анонимен каза...

Как може да няма Мадона....

Анонимен каза...

Bez da se obijda pobeditelq, no nai- dobri bqha tezi na demHP. Bqha iz4isteni, stilni i s dobri snimki ot koito pone na men ne mi beshe pisnalo. Ina4e bannera na foryma vse pak si mi haresva nai- mnoog :)

Анонимен каза...

Abe G`Fan ti si mnogo prost ponqkoga. Da si be6e slojil v banera Rihanna i shteshe da spechelish. Kude si dal i ti na nqkvi tineidjuri vuv foruma ti da glasuvat. Mnogo im razbira glavata na tqh ot tova kakvo trqvba da stoi v shapkata na edin sait, te si gledat da q ima taq Rihanna, shtoto q mislqt za mnoo velika. Chudq ti se na glupostta..

!Press каза...

Най-пък ме е яд на такива коментари. Толкова са плоски и неаргументирани, че се чудя чия глупост е по-голяма. И какво е тинейджъри? Явно на тях главата повече им разбира от музика, колкото на теб, израстналият морално и умствено - от правопис...

G`Fan каза...

Не знам дали съм прост или не съм, но със сигурност съм по-умен от теб. !Press много се е постарал и смятам, че банерът му беше сред най-добрите и според мен стои много хубаво. Не сте прави да се изказвате така... Аз нарочно не съм включил Rihanna в банера си, защото за мен тя няма особена връзка с този музикален сезон. Въобще не съм мислил как да наглася нещата, за да спечеля аз.Пфуу, все недоволни хора..