За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Vanessa Hudgens - Identified (2008)

На 1 юли Vanessa Hudgens издаде своя втори студиен албум "Identified" на американския музикален пазар. Дискът ще се появи и в Европа, само че на 20 юли. Billboard не дават на албума кой знае колко добра оценка и го определят като песни, които само малките момиченца ще си запеят. Аз също не съм много възхитен от този албум и от Vanessa. Музиката ми се струва доста еднотипна и твърде лигава. Ако периодът не беше толкова умрял никога не бих обърнал внимание на този диск, но тъй като напоследък няма много интересни неща и се реших да го чуя. Първият сингъл "Sneakernight" всъщност не е толкова лош. До момента е едва на #12 място в Billboard Bubbling Under Hot 100 т.е. на #112 в Billboard Hot 100. Като гости в албума Vanessa е поканила Rock Mafia и Lil Mama. От песните в албума може да се кажа, че ми допадат "Don't Leave", "Gone With The Wind" и "Hook It Up". Не искам да ангажирам никого с личното си мнение. Надявам се на вас да ви харесат повече парчета. Приятно слушане:

1. Last Night
02. Identified
03. First Bad Habit
04. Hook It Up
05. Don't Ask Why
06. Sneakernight
07. Amazed
08. Don't Leave
09. Paper Cut
10. Party On The Moon
11. Did It Ever Cross Your Mind
12. Gone With The Wind

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | tranz.it | rapidshare | zSHARE

1 коментара:

deni каза...

С добра нагласа си изтеглих албума и началото ми хареса. Песни като Identified, Hook It Up, Sneakernight бих ги чула още веднъж. Има някой доста лигави, а от по-последните песни нито една не ми направи впечатление. Btw, какъв акцент извади на Last Night lol