За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

T4 On The Beach

Photobucket

На 20 юли в Англия се състоя концерта "T4 On The Beach", на който участваха Kelly Rowland, Ne-Yo, Duffy, Sugababes и други. Kelly Rowland представи на живо големия си хит в Англия "Work", парчето, донесло й солово Грами - "Dilemma" и микс от песните на най-великата женска формация Destiny's Child. Трябва да отбележа, че Kelly за първи път стои толкова уверено на сцената като соло артист. Качвам ви изпълнението на "Work" в хубаво качество:

Kelly Rowland - "Work" (Live at T4 On The Beach)
4storing | tranz.it | rapidshare

Ne-Yo представи първия сингъл от предстоящия си албум "Year Of The Gentleman", който излиза на 16 септември. Става въпрос за парчето "Closer", което пожъна огромен успех в Англия и стана номер 1 там. Междудругото песента "Closer" в момента номер 1 и в България! Приятно гледане на изпълнението му:

Ne-Yo - "Closer" (Live at T4 On The Beach)
4storing | tranz.it | rapidshare

Sugababes представиха редица от песни, сред които най-новата беше "About You Now". В сета си те включиха хитове като "Push The Button", "Red Dress" и други. В момента момичетата от групата са започнали работа по своя шести албум, който би трябвало да се появи в края на годината или най-късно в началото на следващата. Първият сингъл трябва да излезе през септевмри! Приятно гледане на тяхното изпълнение:

Sugababes - "About You Now" (Live at T4 On The Beach)
4storing | tranz.it | rapidshare


2 коментара:

Анонимен каза...

на мен ли ми се струва или Kelly Rowland пее на плейбек?

Vladito каза...

Кели не пее на плейбек. Просто си е оставила доста поддържащи беквокали като фон. Бионсе пее по същия начин на живо често. Иначе изпълнението на Кели е много готино. Хареса ми, че не беше статична, а в гласът й имаше доста динамика.
Малко сковани бяха "Шугабейбс", но понеже са много готини им е простено. Хареса ми най-много от техните изпълнения "Red dress".
Дъфи също пее мнгоо вярно на живо и гласът й е в доста силова форма. Вторият й сингъл е страхотен.