За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Rihanna Update

Photobucket

Вчера в нета се появиха акустична версия на "Take A Bow" и първият официален ремикс към новия сингъл "Disturbia". Интересното около Rihanna е, че ще издаде "Rehab" вместо "Disturbia" в UK. Това ще се случи на 11 август, а дали ще бъде заснето и видео към парчето тепърва ще бъде обявено. Много е вероятно като клип да се използва изпълнението от DVD-то. Видеото към "Disturbia" трябва да излезе тази седмица, а според слуховете това ще се случи точно на 22 юли. Дано клипът да помогне на парчето, защото песента не успя да навлезе дори в топ 10 на Billboard Hot 100, достигайки пикова позиция 11. В момента парчето втора седмица задържа 15тата позиция, докато "Take A Bow" втора седмица държи второто място в чарта. Rihanna доста уверено нарече "Disturbia" като "Umbrella" за 2008, но това явно няма да се случи. Много е вероятно обаче през август "Rehab" да покори UK чарта и да се превърна в нейния 3ти номер 1 хит там! Rihanna е категорична, че тази година няма да видим нов албум от нея и че все още не е започнала работата по такъв. Желая ви приятно слушане на страхотната акустична версия на "Take A Bow" и ремикса на "Disturbia":

Rihanna - "Disturbia (Jody Broeder Club Mix)"
4storing | rapidshare | zshare

Rihanna - "Take A Bow (Acoustic Version)"
4storing | rapidshare | zshare


5 коментара:

Анонимен каза...

Честно казано харесвам и двете песни и се радвам, че ще заснеме и двете. Disturbia наистина е много добра и можеше да достигне до успеха на Umbrella, но вече е малко късно като се има предвид, че чадъра беше хит на лятото... Rehab е невероятна песен. Лично аз много държах да й направи клип и се радвам, че е възможно да го направи :)

Анонимен каза...

Много се надявам да направи клип на Rehab, защото определено песента е страхотна. Disturbia не ми е от любимите й песни, но ще е голяма грешка, ако снима видео само към нея.

Анонимен каза...

Disturbia e mnogo qka pesen, no za nomer 1 v Billboard HOT 100 i trqbva qk klip! Trqbvashe da atakyva UK su6to s Disturbia, no i Rehab mi e liubima.
Abe trudno 6te i e da mine yspeha si s Umbrella. Vse pak minalata godina po- tova vreme ima6e ebati valejite i pesenta se vruzva6e perfektno s vremeto haha

Анонимен каза...

Смятам че Rehab е по-добрата песен,но пък вече хората са й са се наслушали.Disturbia e нещо ново и въпреки че не е кой знае какво ще стане хит.

Анонимен каза...

Opredeleno akustichnata versia na Take a bow e razbivashta,mnogo po-vazdeistvashto izpalnenie ot neina strana,makarche tazi pesen si mi e tolkova lubima,che vav vsqkakav variant shte mi haresa :) a shto se otnasq do remixa na Disturbia i toi e mnogo dobar,idealen e za klubovete i diskotekite,i za lqtoto kato cqlo,opredeleno shte popadne v player-a mi :)