За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

MTV VMA's се задават

Photobucket

Тазгодишните MTV Video Music Awards ще се състоят на 7 септември в Холивуд. Водещ ще бъде английският комедиант и актьор Russell Brand, за който да си призная за първи път чувам! Интересното тази година е, че феновете избират номинациите в различните категории. Това се случва постепенно, всяка седмица по две категории чрез онлайн гласуване! Миналата седмица по FNMTV обявиха, че първите две категории са "Best Male" и "Best Female". Снощи пак по FNMTV обявиха и номинациите за тези две категории, които може да видите по-долу в този пост! От днес стартира гласуването в нови две категории "Best HipHop Video" и "Best Pop Video". Може да гласувате от тук, но трябва първо да сте регистрирани! Първите изпълнители за церемонията, които MTV обяви са актуалната банда Jonas Brothers. Разбира се вече се носят хиляди слухове за другите изпълнители, които ще взривят сцената по време на шоуто. От самата медия обявиха, че преговарят с Britney Spears за реванш. Спекулира се, че Beyonce ще представи за първи път новия си сингъл на наградите на MTV, но това не е много сигурно. Други имена, за които се говори са Janet Jackson, Chris Brown, Madonna и Danity Kane. Официална информация предстои да бъде обявена през идните седмици. Ето и номинациите в първите две категории:

BEST FEMALE
"Touch My Body", Mariah Carey
"I Kissed A Girl", Katy Perry
"Take A Bow", Rihanna
"No Air", Jordin Sparks
"Piece Of Me", Britney Spears


BEST MALE
"With You", Chris Brown
"Low", Flo Rida
"Lollipop", Lil Wayne
"No Matter What", T.I.
"Love In This Club", Usher


3 коментара:

Анонимен каза...

Номинациите не ми харесват особено,но от изброените аз съм за:
BEST FEMALE:
"No Air", Jordin Sparks
BEST MALE:
"With You", Chris Brown

Britney каза...

Ами аз за Best female много се чудих дали да не подкрепя Carrie Underwood с Last name ама в крайна сметка май съм направил правилния избор - Piece of me на Britney Spears!
При Best male категорично With you на Chris Brown, защото песента още не ми е писнало, а насечените кадри във видеото много ме кефят!


Аз спокойно бих махнал Марая, Джордин и Катито и на тяхно място бих праснал Мадона, Леона и Алиша Кийс, защото направиха много по- зобри клипове особено Алиша!

deni каза...

Засега съм доволна от номинациите, стискам палци на Rihanna и Usher