За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Madonna - Give It 2 Me (Remixes)

Photobucket

Както знаете "Give It 2 Me" е вторият сингъл от албума "Hard Candy" на Madonna. Парчето официално ще бъде издадено в Европа на 14 юли на макси сингъл, като седмица по-рано ще излезе в Англия. От 4 юни европейските медии въртят парчето и е възможно то леко да ви е омръзнало в оригиналния му вариант. Ако това е така то задължително си свалете тези чисто нови ремикси. Ремиксът на Pete Tong е по-лежерен. Този на Fedde Le Grand определено е по-тежък, но и двата са много приятни. Парчето се представя прилично в класациите - до момента е стигало най-високо до #57 в Billboard Hot 100, до #8 в Canadian Top 100 и до #1 в Турция. Песента още не се е класирала в Bulgarian Top 40, но за сметка на това "4 Minutes" още е на втора позиция след като прекара няколко седмици на върха. Приятно слушане на ремиксите:


"Give It 2 Me (Pete Tong Spoon Remix)" - 4:27
"Give It 2 Me (Fedde Le Grand Mix)" - 4:44

СВАЛЕТЕ ДВАТА РЕМИКСА ОТ ТУК:
4storing | tranz.it | rapidshare

ВНИМАНИЕ: Ако още не сте чули, Madonna ще изнесе концерт от турнето си "Sticky & Sweet Tour" в Атина на 27 септември. В момента всички билети за шоуто са разпродадени, като най-евтините са били на цена 88 евро, а най-скъпите на цена 121 евро. Ако сте много големи фенове на Madonna и не искате да пропуснете събитието може да се опитате да си вземете тези два билета за концерта в Гърция от този търг в ebay. Търгът продължава още 4 дни. Сигурен съм, че преди концерта ще изникнат и други възможности, за да си вземете билети! Другият вариант е да си изберете по-далечна дестинация, например Германия, където все още има доста билети.



1 коментара:

Анонимен каза...

Здрасти, благодаря за ремиксите в house вариант. Всъщност ремиксът е на Pete Tong и Dave Spoon.