За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Ciara се завръща с нов сингъл

Photobucket

От няколко месеца Ciara усърдно работи по своя трети албум "Fantasy Ride", който ще се появи през есента, най-вероятно през ноември! Вчера в нета изтече радио рип на първия сингъл от него "High Price" с участието на Ludacris. Рипът беше непълен и с плямпащ DJ върху парчето! Преди малко най-накрая изтече пълната песен с перфектно качество! Парчето е интересно и има добър шанс да се превърне в хит. Преди да го чуете искам да ви кажа нещо любопитно за албума на Ciara. Той ще бъде концептуално разделен на три диска, всеки от които ще съдържа по 5-6 парчета. Първият диск ще носи заглавието "Groove City" и ще съдържа бавни парчета от типа на сингъла й "Promise", вторият диск, озаглавен "Crunktown" ще съдържа crunk повлияни песни от типа на "Goodies". Третият диск ще се казва "Kingdom Of Dance" и ще е изпълнен с бързи денс песни. Парчето "High Price" е продуцирано от Tricky Stewart, който стои зад "Case Of The Ex" на Mya и "Touch My Body" на Mariah Carey. По албума на Ciara са работили още Danja, по-конкретно по песните й "Work" и "Echo", Ne-Yo, по "Supernatural" и Polow Da Don, който стои зад парчето "Pride". Приятно слушане на първия сингъл:

Ciara feat. Ludacris - "High Price"
4storing | rapidshare | zshare


5 коментара:

Анонимен каза...

Очаквам с нетърпение албума,но тази песен точно не ми харесва. Ритъмът е добър, но гласа на Сиара (нз точният муз термин,прилича ми на фалцет) ми е мн дразнещ, но все пак съм сиг че албума ще е супер.

Анонимен каза...

tova s trite diska zvu4i mnogo interesno

Анонимен каза...

Сиара продължава да се развива вокално, за разлика от някой други. Песента е тъпо поп парче, но очаквам с нетърпение диска с баладите - може би там ще има нещо по интересно.

Анонимен каза...

Mn tapa i dosadna pesen. To4no falcetat i e ujasen!!!

Vladito каза...

Досега единствените песни на Сиара, които харесвах, бяха "Lika e boy" u "Addicted". Вече стават три. Новият й сингъл е невероятен. Музиката по време на частта на Лудакрис е уникално разработена, както и по време на куплетите. Припевът ми е малко недомислен, но иначе ще бъде хит. Дано й направя добра промоция. Не ми харесва идеята с трите диска. Ввъв времена, когато 48% от американките тийнейджъри не са си купили нито един диск през 2007 година и когато всичко е толкова практично, ми е странно как някои би седнал да сменя три диска. Макар че след като ще са толкова различни, ще бъдат според настроението.