За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Нови песни на Chris Brown

През последните два-три дни в интернет изтекоха три нови песни на Chris Brown. Не е ясно кога са записани и дали някоя от тях ще влезе в третия му албум, за който още нищо не е споменато. Феновете предполагат, че това са парчета, които не са преминали финалното отсяване за парчетата в "Exclusive: The Forever Edition". Според мен тези песни са по-хубави от някои от парчетата в албума "Exclusive". Най-много ми харесват "Back 2 Back" и "Fatal Attraction". Друго интересно около Chris Brown е, че е получил цели 10 номинации за Teen Choice Awards тази година. В момента Chris се подготвя за участие в цели три филма. Два са официално потвърдени и се казват Caramel и Phenom, в който Chris ще играе баскетболист. В момента се водят преговори за трилъра Bone Deep, в който че участват T.I. и Matt Dillon. Приятно слушане:

Chris Brown - "Back 2 Back"
Chris Brown - "M.I.A."
Chris Brown - "Fatal Attraction"

СВАЛЕТЕ ТРИТЕ ПЕСНИ ОТ ТУК:
4storing | tranz.it | rapidshare


4 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря за песните ;)

Анонимен каза...

Аз чух доста нови неща за Chris хубаво е че е поканен в цели 3 филма,още от миналата година знаех за два от тях но за криминалния,сега разбирам абе и той ще започне яко да кърти money,като гледам как работи да радва феновете си.А относно 3тия му албум вече се пусна инфо :):) От песните ми хареса back 2 back

Анонимен каза...

nenormalni sa pesnite thanks

.::N®eFresh::. каза...

и по-добре, че не ги е включил! И трите са пълна трагедия!!!