За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Beyonce Update

Photobucket

Все по-потвърдено става, че третият албум на Beyonce ще се появи преди края на годината и по-точно през ноември! За жалост все още липсва напълно официална информация по въпроса. В нета преди два дена се появи нов snippet от песен, която се предполага, че е записана за албума и която се казва "Stop Sign" - акустична балада! Парчето звучи много приятно, но аз съм почти убеден, че то няма да намери място в новия й албум. За сега има две официални заглавия на песни, които са записани за новия диск и те са "Diva" и "Beat My Drums". И двете са продуцирани от Sean Garrett, който е създал "Yeah!" на Usher, "Goodies" на Ciara, "Check On It" и "Upgrade U" на Beyonce и още много хитове! Самият той сподели, че двете парчета са много хитови и много бързи и че е почти сигурен, че "Diva" ще бъде в албума! Според слуховете новият сингъл на Beyonce ще бъде издаден в началото на септември и ще бъде представен на живо по време на концерта Fashion Rocks. Носят се и слухове, че тя ще пее на MTV VMA's, но те още не са потвърдени! Според информатор, който работи в нейния екип за първи сингъл се готвят две бавни и една бърза песен! Не е ясно коя песен ще бъде избрана! Друг слух, който плъзна вчера, засяга нов диск на Disney, който ще включва популярни песни на Дисни с тема Disney Princess. За този диск Beyonce ще запише "Part Of Your World" от "Малката русалка". Дискът трябва да се появи на 30 септември, но пак повтарям, че е само слух! Говори се също, че през февруари Beyonce издаде втори албум - саундтрак към филма "Obsessed", в който тя участва като главна героиня. Много слухове се въртят около нея в момента, но от лейбъла й си мълчат за всичко и тихо подготвят една нова ера, за която аз съм доста притеснен като фен... Надявам се да планират всичко много добре, за да не се получи като с албума на колежката й от Destiny's Child Michelle, чийто албум "Unexpected" е отложен за 7 октомври. Чуйте кратката част от парчето "Stop Sign" на Beyonce тук:


Beyonce - "Stop Sign" (Snippet)
4storing | rapidshare | zshare


5 коментара:

Анонимен каза...

Нямам търпение!Дано слуховете са верни!Вярвам в нея :)

Unknown каза...

Абе човече нали се сещаш, че разликата между Бионсе и Мишел е от тук до небето. Ако ще Бионсе да направи някакъв супер шит албум(което никак не ми се вярва), той пак ще е най-продаваният. Бионсе една от най-великите певици на нашето време съмнявам се, че ще разочарова феновете си.

Анонимен каза...

Oh zashto tazi godina :( A taka s enadqvah, 4e 6te moga cqlata godina da si po4ina ot neq :(

Анонимен каза...

britney,ай моля ти се такива коментари ги пази за себе си щото...

Анонимен каза...

Shte si praa kvot si iskam puk! Ima opcia z akomentari i shte si q polzvam!
Haresvam Beyone i pesnite i, no kato po4nat da q vurtqt ne se yse6tat koga ve4e pisva!