За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Сленг - Синьо (2000)

Photobucket

Както най-вероятно знаете от новините, през уикенда в катастрофа с мотор загина вокала на група Сленг - Дими. Стана ми ужасно мъчно когато научих за тази трагедия, въпреки че не съм го познавал. Съболезнования на семейството му! Ужасен съм от коментарите, които прочетох в интернет по повод смъртта му от типа - "Така му се пада на това камикадзе", "Радвам се, че е умрял потенциален убиец на пътя", "Като е умрял голяма работа, колко хора умират всеки ден"... За пореден път се убеждавам, че българската злоба няма граници и ми беше ужасно неприятно да прочета такива неща ден след като се прибрах в България... Според мен Дими заслужава признание и винаги ще остане в историята на българската поп и рок музика. За да си припомните някои от най-хубавите песни на Сленг реших да рипна и да кача дебютния албум на групата от 2000, озаглавен "Синьо". От него са хитовете "Синьо", "Мой свят" и "Любовта няма край". Желая ви приятно слушане и ви моля ако смятате да напишете негативен коментар да си го спестите, защото е грозно и защото така и така ще бъде изтрит! Нека момчето бъде запомнено с хубавата му музика, а не с този инцидент.

1. Синьо
2. Кой
3. Зъл дух
4. Мой свят
5. След хиляди години сън
6. Казваш
7. Любовта няма край
8. Думи
9. Луда глава
10. Тъмна сянка
11. Всяка нощ
12. Как
13. Синьо (Remix)

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | tranz.it

2 коментара:

Анонимен каза...

Abe horata sus semeistvo si kypyvat golqmi koli, a ne motori!
Ina4e mi be6e simpati4en i grypata my prave6e mnogo dobri pesni i klipove. Oosbeno v "Sinio" pove4eto pesni sa trepa4. "Sled hilqdi godini sun" mi e liubima i do den dneshen!

Анонимен каза...

Браво, че си се сетил да качиш нещо на Сленг. Точно щях да търся техни песни другаде. Благодаря.

А...и нека да оставим Дими да почива в мир и да се наслаждаваме на хубавата музика, която правеше. Въпреки, че насладата малко ще нагарча.