За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

John Legend с нов сингъл

Photobucket

R&B изпълнителят John Legend работи по своя трети албум, който се очаква през септември месец. Още не е ясно как ще се казва дискът и на коя дата точно ще се появи по магазините. Ясен е обаче първият сингъл. Песента се казва "Green Light" и е с участието на Andre 3000 от Outkast. Парчето е бързо, живо и много приятно! Бързото звучене не е типично за песните на John, но с тази песен той иска да изненада феновете си. От предишния му албум "Once Again" са продадени близо 3 милиона копия в целия свят! Приятно слушане на парчето:

John Legend feat. Andre 3000 - "Green Light"
4storing | rapidshare | 4shared



4 коментара:

Анонимен каза...

Mnogo mi e sky4en na viziq, a i pesnite my ne s ame grabvali nikoga

Анонимен каза...

Na men par4eto stra6no mnogo mi haresva! :) Mnogo mi e priatno za slu6ane. Poprincip mnogo haresvam John Legend i se nadiavam, 4e albuma 6te gotin!

Анонимен каза...

ka4ete albuma na MIRO ot karizma, mnogo shte se radvam :)))))

Анонимен каза...

Gfan, za6to ne napravi6 nqkakav leten mix sas pesni koito sa bili hitove prez blizkite 4-5 godini... naprimer nqkvi kato Turn me on na kevin lyttle ili i like it na i like it na narcotic thrust... ako se se6ta6 za kakvo govorq :P bi bilo mn interesno za dosta hora =0)))