За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Lemme Upgrade U

Сайтът лека полека са възвръща посетителите. Добрата новина е, че най-накрая можем да се похвалим с над 800 хиляди посетителя от както е открит сайта преди две години. Предвидил съм някои новости. Най-вероятно месечни компилации повече няма да има, за да мога да качвам новите сингли веднага щом изтекат. Вместо тях ще въведа сезонни компилации, които ще съдържат 40 песни и ще бъдат по-изпипани. Другата новина е, че от тази седмица ще въведа нова рубрика, свързана с рингтонове. Спокойно, напълно безплатна е ;)

Britney Spears официално подготвя нов албум, който се очаква да излезе по Коледа. Този път Бритни е решена да се завърне както си трябва. От "Blackout" ще излезе най-вероятно само още един сингъл и това ще бъде "Radar". Освен по всичко това Бритни работи и по концерт завръщане в Лас Вегас, който според слуховете ще бъде много зрелищен спектакъл. Как ще се развие историята и ще тръгне ли кариерата й отново във възходяща посока можем само да гадаем.


Tina Turner усилено подготвя своето предстоящо световно турне, което ще се казва "Tina: Live in Concert" и ще започне на 31 октомври в САЩ, завръшвайки през март 2009 в Европа. Нямам търпение да я гледам на 23 или 24 февруари. Билетите за Германия ще бъдат пуснати от 30 май и най-вероятно ще се разпродадат като топъл хляб, така че ако има диви фенове, които не искат да пропуснат възможността да я видят на живо в Европа - проверете eventim сайта на държавата, която ви интересува.


Missy Elliott ще издаде на 26 август своя седми студиен албум, озаглавен "FANomenal". Според Billboard първият сингъл от него ще бъде парчето "Best, best", което ще излезе на 2 юни. По албума си Missy е работила с Timbaland, Swizz Beatz, T-Pain и DJ Toomp. Относно колаборации Missy не издава много информация, освен, че със сигурност ще покани Keyshia Cole и че очаква T-Pain да се включи в песента, която продуцира. Очаква се в албума да бъдат включени 11 песни среди които "Hip Hop Don't Lie", "Act A Fool", "Love", "All For You", "Milk & Cookies" и други.

Lil Wayne е на път да издаде своя шести студиен албум, озаглавен "Tha Carter III". Албумът ще се появи на 10 юни и ще съдържа 17 парчета. Първият сингъл от албума "Lollipop" се радва на огромен успех и покори Billboard Hot 100. В диска на Lil Wayne ще бъдат включени колаборации с Jay-Z, Robin Thicke, Fabolous, Busta Rhymes, T-Pain и други. Lil Wayne ще пее два пъти на наградите BET - веднъж с Beyonce & Usher и веднъж сам ще представи "Lollipop".


Alicia Keys ще издаде четвърти и последен сингъл от успешния си албум "As I Am". Това ще бъде любимата й песен от него "Superwoman". В момента Алиша се е концентрирала върху работата по новия си студиен албум, който най-вероятно ще излезе през втората поливана на 2009. С новия си албум Алиша е решила да експериментира стилово и дори ще работи с продуцента на Amy Winehouse. В диска ще присъстват и повече колаборации, например с Nas и The White Stripes.

Днес в САЩ официално излезе новия албум на Usher "Here I Stand". Още преди феновете да са имали възможността да го закупят в оригинал Usher започна да споменава в интервютата си re-release на албума. В проект е колаборация с Justin Timberlake, която би трябвало да влезе в re-release-а. Още не е ясно дали колаборацията му с Beyonce ще се сдобие с видеоклип. Официално е обаче, че двамата ще открият тазгодишните BET Awards с дуетното си изпълнение. Това ще бъде третият пореден път, в който Beyonce открива тези награди.

6 коментара:

Анонимен каза...

ООооох,колко силно се надявам всичко това за Бритни да е истина.А пък за Tina Turner...нямам думи.Тази жена е невероятна.Как искам да я видя....
Нямам търпение да за изпълнението на Usher & Beyonce на BET Awards...
Мерси много за информацията :-)

Vladito каза...

Oт години мечтая да видя Тина Търнър и обезателно ще го направя в Европа. Погледнах цените за Виена, където ще ми е най-удобно да го направя. Малко са страскащи сумите за билети от 105 до 200 евро, но съм убеден, че шоуто напълно ще си заслужава. Освен това никой не знае дали това няма да е последното турне на Тина.

Анонимен каза...

Ооооо много много нямате представа колко много се кефя за Бритни както и за факта че Бионсе и Ъшър ще открият BET (party)

Анонимен каза...

Аз най се радвам за Lil Wayne,не знам ама песента му lollipop е страхотна и покори повечето половината форуми,който посещавам.И малко ми е чудно как така си направил ''малко постче'',така да се изразя с него защото ти повече следиш покрай,Britney,beyonce,alicia keys,nelly furtado,и някви такива винаги много съм се дразнила на това.Защото от Бритни и Алиша по харесвам Keyshia cole,т.н моляте земи следи повече и за другите групи,и певци като cherish,b5,bow wow,birdman,50 cent,и др..Благодаря за инфото все пак ;) !

Анонимен каза...

^ Цените (за концерта на Тина) на мен ми са страшно високи. Така че ще чакам само отзиви!

Анонимен каза...

И на мен билетите са ми скъпи, но тожа ми е последната възмоност да я видя! Мечтая си за това от малка! Така че, няма да изпусна този път! Купих си 2 билета за първата дата в Берлин и съм много, много щастлива!