За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Дима Билан заслужено спечели Евровизия

Photobucket

Снощи беше финалът на тазгодишното издание на Евровизия. Доста българи са разочаровани от избрания победител, но аз съм много щастлив да ви кажа, че Дима Билан, представлявайки Русия, напълно заслужено спечели конкурса. Повечето от вас смятат песента на Дима за много скучна и безлична, а изпълнението му за скучно и гейско. Разбира се всеки има своето мнение. Моето коренно се различава от това и смятам, че изпълнението беше страхотно. Песента също е страхотна, ако не знаете, зад нея стои Timbaland. Радвам се, че за втора година песента победител е смислена, има хубав текст и някакво послание. На второ място в конкурса се нарежда моят втори фаворит Ани Лорак с песента й "Shady Lady". За нея се радвам не по-малко, защото освен че е много секси, тя е и много талантлива. На трето място се е наредила Каломира от Гърция с нейната тайна комбинация... За нея няма да казвам нищо, защото доста от вас са й фенове ("You holdin' up traffic, green light means go"). Тайната комбинация на Люси да комбинира Music Idol и участие в Евровизия се оказа много добра, защото България даде своите 12 точки на Германия. Е, въпреки това Люси бе оценена от журито на Европа само с 2 още точки и така групата й No Angels получи общо 14 точки и зае последното място. Сега предлагам на всички фенове на Дима да си свалят песента "Believe" в много яко качество, файлът е купен от сайта на Евровизия. Качвам ви и изпълнението на Дима от финала, което доведе до победата му. Очаквайте много специален пост за него в най-скоро време! Приятно гледане и слушане:

Дима Билан - "Believe" (Eurovision Edit) (mp3)
4storing | tranz.it | 4shared | zshare

Дима Билан - "Believe" (на живо от финала) (video)
4storing | tranz.it | rapidshare | youtube



7 коментара:

Анонимен каза...

vsi4ko koeto timbaland dokosne se prevry6ta v zlato...bravo na dima, 6tom kato pee dobre samo da ne hodi tolkova gol 4e 6te vzeme da nastine...

Villy каза...

И аз се радвам много за Дима, това наистина беше най-хубавата песен тази година. Също и македонската, ама както и да е. А наш'те на кое място бяха, аз изпуснах да го гледам... Браво пак на Дима :)

Анонимен каза...

Много се радвам, че най-после мой фаворит спечели този конкурс.
Дима Билан заслужава тази победа!

P.S. Нямам търпение да видя специалния пост за него.

Анонимен каза...

e sajalqvam che moeto mnenie se razlichava ot vashto ama sorry...
i ako taq pesen e producirana ot Tim moga da kaja samo OMFG ne struva izobshto kak specheli kato imashe mn po gotini pesni ot tazi pak da ne govorim che neshto se opitvashe da se pravi na adski jalko kopie na Justin pff.... sux (thumbsdown)

G`Fan каза...

Ако ми кажеш точно как се опитваше да се прави на Джъстин? Всъщност защо те питам като не можеш да ми отговориш. Чел/a си някъде, че тези, за които пише песни Timabaland имитират Джъситн и дай да го повторим.

Анонимен каза...

ne mi se gleda videoto ot tova izpulnenie zashtoto ako go vida sig she se mi prizlee ot "neveroqtnoto parche" tochno nakraq se opita da go imitira i pak da kaja che imashe mn po gotini pesni ot tazi kato grckata, izraelzkata, nemskata(No angels(lusi malee... samo kato se setq za neq)) che dori i nashta pesen e 10 pati po qka ot tazi

Анонимен каза...

Песента му от Евровизия 2006 много повече ми хареса и може би тогава трябваше да спечели, а не онези маймуни, ноо..това е друга тема.
И тазгодишната песен на Дима не е лоша, особено цигулките..яка си е.
И се надявам да му постнете албума като излезе (: