За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Panic! At The Disco гостуваха на Jimmy Kimmel

Panic! At The Disco промотират усилено албума си "Pretty Odd". Момчетата гостуваха на 25 март, денят в който излезе албума, в шоуто на Jimmy Kimmel. Там те представиха първия и втория сингъл от диска си на живо. Албумът им получи доста висока оценка от списание People. Да видим дали изпълненията и оценката на списанието ще им помогнат да достигнат до върха на Billboard 200. С дебютния си албум момчетата достигнаха едва до 13та позиция. И двата клипа са с много хубаво качество - приятно гледане:

Panic! At The Disco - That Green Gentleman (Live on Jimmy Kimmel)
4storing | tranz.it | youtube

Panic! At The Disco - Nine In The Afternoon (Live on Jimmy Kimmel)
4storing | tranz.it | youtube


5 коментара:

~Ashlee~ каза...

Първо не мога да повярвам, че тук в сайта чета за Паник. Не мога да опиша колко съм щастлива от този факт. Второ искам да ти благодаря много за линковете към двете изпълнения и дано наистина се класират високо в Billboard 200. Стискам им всички палци които имам....

Анонимен каза...

Да си призная и аз се учудих ..... :) но и много се зарадвах на тази публикация :) Харесвам си ги отдавна вече и се надявам да има повече инфо за тях и тук :)

Анонимен каза...

Moje li da pishesh i za Tokio Hotel?

Анонимен каза...

lele samo ne dei kazvaite tokio hotel ujasni sa :(:(:(

Анонимен каза...

Vseki si ima mnenie.Na men sashto mi haresvat.Radvam se,che ima i drugi fenove na TH tuk.