За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Mariah Carey пя за Saturday Night Live

Mariah Carey замести Janet Jackson като музикален гост на Saturday Night Live снощи, тъй като Janet има здравословни проблеми. Това беше първата изява на Mariah в шоуто от 10 години насам. Тя представи на живо две песни от новия си албум - "Touch My Body" и "Migrate" с участието на T-Pain. Първото изпълнение беше на първия сингъл от албума - "Touch My Body". Останах доста разочарован от него и бих го нарекал едно от най-слабите изпълнения на Марая. Първо, че вокално не беше кой знае какво, особено в началото. Да не говорим за визията й на много евтина жрица и за това, че гастичките й хубаво се виждаха от време на време под тази пола.. Изпълнението на "Migrate" беше добро, а и самата песен е доста по-добра от предишната, може би само T-Pain e излишен, но той по мое мнение по принцип си е излишен. Нямам търпение да чуя песента в студийния й вариант, защото съм сигурен, че ще е милион пъти по-добра от това изпълнение. Самата Mariah изглеждаше страхотно по време на изпълнението. Някак си на Марая не й отива да пее на живо такъв тип песни. Но, преценете сами...Едно от следващите изпълнения на Mariah ще чуем през април от шоуто на Опра Уинфри.

"Touch My Body" (на живо за SNL)
видео | MP3 | dailymotion

"Migrate" (feat. T-Pain) (на живо за SNL)
видео | MP3 | dailymotion

28 коментара:

Анонимен каза...

Сори, ама си много тъпо парче...Евтина жрица била...Алоооооо, къде се намираш да даваш подобни селски коментари...

Анонимен каза...

Не съм голям фен на Mariah, но не мисля че такива коментари говорят много добре за теб.

G`Fan каза...

Че кой нормален самоуважаващ се изпълнител излиза по такъв начин на сцена, че да му се виждат бикините по този начин? Я си гледайте работата! И на въпроса къде се намирам - в собствения си блог, ако не ти харесва не ти е мястото тук!

Анонимен каза...

Абе как е излезнала по точно? С къса пола - и какво от това? Изглежда прекрасно...Това, че ти винаги си я мразил и си злобеел за нейните успехи съм го забелязала от много отдавна. При всеки удобен момент си гледал да я попелееш...Така, че твоите селски коментари на пазара...

G`Fan каза...

На това му се вика лично мнение! Никога не съм я мразел, ако я мразех нямаше да имам три нейни албума в оригинални копия, както и последното й DVD. Винаги съм мразел в нея това, колко е самовлюбена. Проблемът не е късата пола, проблемът е, че бельото й се вижда по такъв безумен начин. Просто изглежда евтино. Да не говорим за цялостната комбинация - обувки, мега къса пола, бикини...
Но какво ли ти обяснявам, тя Марая да пусне газ и ти ще умреш от кеф и ще го наречеш ухание.

Анонимен каза...

Виж какво, мисля, че се уливаш...Имаш право да не харесаш облеклото и, но нямаш право да говориш по този вулгарен начин, представяйки новите неща около нея...Дори в самият форум ти го казаха, че прекаляваш. Не е уместно да използваш такива епитети, които са чисто и просто лишени от всякакъм замисъл...Все пак не сме се събрали тук да обиждаме велики изпълнители, а да говорим за музиката им...Най-лесно е да кажеш да спра да посещавам сайтът ти, за да не се дразня...И все пак би ли написал нещо подобно за Бионсе, която обожавам например?

G`Fan каза...

Ооо бих написал да! Например мога да оплюя хубаво гадния тоалет от Grammy-тата, който ще й отива на Хелоуин да се преоблече като русалка, но и за наградите. Роклята беше гнусна направо! Ето виждаш ли.. Когато някой се изложи си заслужава да се каже! Аз оплювам само първото й изпълнение на Марая, второто много ми хареса.

Анонимен каза...

Ама ти не искаш да разбереш, че за теб едно е красиво, за мен друго, за трети - трето...Вкусът е нещо много различно...Незнам какво си мислиш, че постигаш с това да обиждаш...Не виждам къде е излагацията на Марая?! Аз харесах полата и като цяло визията и по време на двете изпълнения и мисля, че и стояха прекрасно...Не съм слагала лупа, за да и гледам задникът и гащичките, които се подават...Не това е нещото, което ме вълнува най-много от всичко около нея...Важното е, че новата песен е хипер готина и си я слушкам и гледам с кеф...

G`Fan каза...

Аз не искам да я обидя. Аз си изразявам мнението и я критикувам, не я обиждам. Самата пола и на мен ми харесва, но ако беше една идея по-дълга. Хубаво се връзва с микрофона. Но смятам за пошло това с гащите...

Иначе новата песен я аз я слушах доста днес...

Анонимен каза...

Стискаме ръка и продължаваме напред!:))) Ще прощаваш, но наистина ми стана кофти...Нормално е все пак, при положение, че ми е любимка...И все пак занапред си мери приказките, защото на никой няма да му е приятно да чете подобни неща...Има начин да казваш нещата, така че да не звучиш точно по този начин...

Анонимен каза...

Ooo aide stiga puk vie revahte :)) 4oveka akto kaza, 4e videoto kum Break the ice e yjasno nakara li me da se zaqjdams nego i d amy kazvam kakvo da pravi?! Moje da se hvana i da go oborq s argymenti,a ne da go napadam kude se namira! Nqma zna4enie dali tova e negovoto mqsto i dali trqbva da se durji an visoko nivo, za6toto ponqkoga 4ovek iska da kaje tova, koeto my e na surce. Maraq naistina izpq Touch my body zle. Zapo4na zle i se vidq kak v kraq na pesenta na visokite tonove liceto i pokazvashe kaks emu4i :)) A za kusata poal i ga6tetata- ami sigyrno pak 10 godini nqma da q kanqt :))

A puk i da kaja bravo an G`Fan za komentara, za6toto takiva komentari karat horata da komentirat i d aiam interes kum tozi post ;)

Анонимен каза...

СМЕШКА!!! ;DD

Той затова човека накрая ще го затвори тоя блог.. негова работа си е кво ще пише в събствения си сайт бе. Пък е да не би да е излъгал - гащите й се видяха и изпя гадно Touch My Body. Пак намерихте за кво да спорите...

Анонимен каза...

Predlagam da si govorim taka - Britney e luda razpluta i ple6iva krava, koiato se razcepi ot razplod, Madonna e durta sbru4kana prostitutka, Beyonce e debela i slaniesta topka s gnusni peruki.Haresva li vi? 6te prive4em vnimanieto na mnogo pi6e6ti sa6estestva.

Анонимен каза...

Choveka se e opital po nai- lekiq na4in da kaje na kakvo prili4a, a ti po4vash ve4e qko da preyveli4avash ne6tata!

Анонимен каза...

I az po nai-lekiat na4in obiasniavam kolko 6te bade strahotno da si govorim pravo kume v o4i - ednata e kurva, drugata mastia, za da e interesno. I na kakvo to4no prili4a Mariah be otvorko Britnin? Ti se vij parvo na kakvo miaza6, pak togava govori i si otvariai 4ovkata.

Анонимен каза...

na men mariah mi haresva mnogo.

Vladito каза...

Безумна дискусия сте заформили.
Така и не видях къде точно се виждат гащите на Марая в първото изпълнение. Да не говорим, че и по време на двете изглежда перфектно просто. Слага в джоба си всяка една на 20 години с класата си. И, G'fan, при цялото ми уважение, но, моля те, прочети повече за Марая и тогава я наричай самовлюбена, защото зная отлично, че тя е последният човек от знаменитостите, който би си позволил да се надцени.
Изпълненията не могат да бъдат някакви с уникално вокално майсторство, тъй като все пак песните не са такива. Просто са комерисални R&B и даже второ хип-хоп парче.
"Migrate" е просто страхотна. Надявам се да я пуснат като сингъл, макар че смятам, че за втори е по-подходяща някоя по-баладична песен.

Анонимен каза...

vladito, evala za posta!

Анонимен каза...

HAHAHA ot qrost vze, 4e izprostq :)) Ve4e mai zabravi koe e leko i koe ne :))
I ne e nujno da se gledam haha vse pak pisha v neta, a ne razgovarqm s Mariah ilis tebe na jivo, 4e da se pritesnqvam kak izglejdam haha

Анонимен каза...

Изпълнението на Touch my body,наистина не е нещо уникално,но за сметка на това Migrate е жестока.Изкефих се много като я слушах и с нетърпение чакам сд качество.Колкото до това че е с къса пола ми яко като иска да и се показват прашките,така да бъде тя за това е звезда за да си прави каквото си поиска-няма лошо :)На мен ми хареса :)))) _fear

Анонимен каза...

Аууу, колко моралисти имало в тоя сайт :))) Ще викна Мадона да ви се хвърли гола и да ви бие с камшик. При нея голотата е нещо обичайно, ама никой не я съди и жената си пълни банковата сметка с всеки изминат ден. Изпълненията на Марая са изключително добри. Мigrate е бъдещ хит.

Vessy

Анонимен каза...

Марая е по - страхотна отвсякога. Тези които не я харесват само могат да завиждат че останалите певачици никога няма да достигнат това равнище!! Migrate е страшно яко парче, нямам търпение да чуя стодийната версия. На това му се вика хип хоп супер хит!!!!!!! Че и отгоре според мен!!!!! Марая е най - добрата и никой никога не може да й стъпи и на малкият пръст!! Ясноооо??!?!?!?! Ако ще и гола да излезе на сцената, тея другите разголените пеперудки и срещу нея да бягат няма да могат да я стигнат нито по красота, нито по величие, нито по глас!!!!!

Анонимен каза...

Wh,be deca.Vie napravihte tuka tretata svetovna.Ima nqkoi dosta nagli osobi,koito si pozvolqvat da zadavat vaprosa na GFan kakvo si vaobrazqva i kade se namira?hahaha.Znaete li kolko mn se smqh.Toi,ako mraze6e Maria vaob6te nqma6e da pi6e za neq v saita,a za6to da zlobee za uspehite i mom4eto?Da ne bi toi da e izpalnitel i da sa konkurenciq.6te si pi6e 4oveka kakvoto si iska,na koito ne mu haresva gore buton4eto s hiks4eto...ivi_25P.S.za6to tiq tarikati,koito obijdat v na4aloto se pi6at anonimni a?

Анонимен каза...

abe idioti takiva de pose6tavate edin straxoten sait kakto 4etox po na gore samo idiotski komentari.Da si priznaq mnogo se radvam 4e G'Fan se zae nai posle s saita a vie da oburkate si4ko 4oveka se e naxusal dA go opravq taka kazano,da 4etem interensno i zabavni ne6ta ot 6oubiznesa,pa vie i ot tva ne ste dovolni,vseki si ima vkusove taka e re6il da pi6e na updateto i tolkoz da si priznaq ne seum haresvala mariah osven edna pesen sega e izli6no da q kazvam novata i pesen e prosto ligo4e6ka taka kazano tolkova mi e protivna ne6to si touch my body e tva se nari4a ujasna pesen predstavlenieto i e prosto ujasno plus skapanite i pesni.
I ako obi4ate nai posle po4nete da izrazqvate mnenieto si za pesnite 4e posta my bil takuv 4e se izgovoril kriti4eska,ai sprete 4e tozi sait goobujavam puk ostava G'Fan da kaje pak ''4e go zatvara'' togava 6a pi6ete o ne g'fan ne zatvarqi tozi sait ili puk ne zatvarqisait molq te !! e sea ako ne sum prava.G'Fan vsi4ko me kefi koeto puska6 v saita i vinagi sum go komentiralaza tova uspex s sAIT4ETO.AAA vie sprete nai posle!!

Анонимен каза...

"Migrate" е страхотна песен, а Марая е най-добрата

Анонимен каза...

Mariah Carey e lichnost,tvorec i svetovna zvezda ot absoljutna clasa!Vsiakakvi karucarski i prostashki izkazvania po nein adres, govoriat edinstveno za nick-ovete,koito sa se zabludili,che mogat da si gi pozvoliat v bezhaberieto na Inet prostranstvoto!Za neja govoriat uniklanite i postijenia i ljubovta i pdokrepata na milioni hora!

Orlin Nikolaev Bakardjiev каза...

http://orlin-bg.blogspot.com

Анонимен каза...

МАРАЯ Е ПРЕКРАСНА ЛИЧНОСТ, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ГОЛЯМА ПЕВИЦА.