За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Mariah Carey пя за MTV The Hills

Mariah Carey пя на MTV's The Hills Premiere Party преди няколко дни. Тя представи един мега хит от предишния си албум - "We Belong Together", актуалният си сингъл "Touch My Body" и една чисто нова песен, която ще влезне в новия й албум и която се казва "I'm That Chick". Снимката в поста е чисто нова и е промоционална за новия й албум "E=MC²", който ще се появи на пазара на 15 април. В радио интервю Mariah сподели, че вторият сингъл от албума ще бъде балада, написана от Stargate и Johnta Austin. От ревютата на албума се знае, че "Bye Bye" е балада, написана от тях, така че това най-вероятно ще е вторият сингъл. Тази седмица актуалният сингъл "Touch My Body" пада от 14то на 15то място в Billboard Hot 100, но няма страшно. Моята лична прогноза е, че другата седмица песента ще направи скок от 15 позиции и ще се озове на първо място, тъй като от няколко дни е номер 1 в iTunes и номер 8 в airplay чарта на Америка. Това ще бъде 18тият й номер едно сингъл. А сега ви предлагам да чуете трите изпълнения от MTV's The Hills Premiere Party:

"Touch My Body" (Live)
4storing | fileducky | tranz.it

"We Belong Together" (Live)
4storing | fileducky | tranz.it

"I'm That Chick" (Live)
4storing | fileducky | tranz.it

21 коментара:

Анонимен каза...

Migrate ми харесва повече от That chick! Нямам търпение за албума на Марая и се радвам, че остава малко време до 15 април...Иначе за покоряването на Билборд съм вече с доста съмнения...Нещо не ми се вярва, въпреки, че е номер 1 в I Tunes US!

Анонимен каза...

Leona shte se zadurji na vurha, zashtoto tq go zaslujava mnogo pove4e ot Mariah! Na "Touch my body" 15-to i e prekaleno mnogo!!! Dano s baladata se predstavi po- dobre!

Анонимен каза...

Nadiavam se Mariah da udari parvoto miasto, a Leona da lapa golemi kozunaci za Velikden...

Анонимен каза...

Леона е паднала до номер 3 в I Tunes US! Надявам се да се изпари от първото място в Билборд, защото има по заслужили от нея. Не, че не я харесвам, но имена като Марая и Мадона, които издават новите си неща, определено ще я свалят от върха...Ако не го направи Марая, ще го направи Мадона с Джъстин...Иначе определено нямам нищо против Леона, даже съм я харесвам и слушам.

Анонимен каза...

Изпълнението беше жестоко! Тя е в по-добра форма от всякога!

G`Fan каза...

За жалост тя далеч не е в най-добарата си форма от всякога и това не е просто мнение, а мнение на повечето меломани по света. В доста форума се дискутира, че изпълненията не са на необходимото ниво за това, което сме свикнали да чуваме от Mariah и че тя вече става предимно за студийна певица. Аз не съм напълно съгласен с това за студийната певица, но мисля, че има още какво да се желае за следващите й изпълнения на живо.

Анонимен каза...

Нито Марая, нито Мадона са по- заслужили от Леона! Едно момиче ги слага и двете в малкия си джоб особено ако става въпрос за live изпълненията!
Марая определно не е във форма и най- вече си личи в изпълнението на We belong together! Как съм настръхвал на изпълненията и през 2005-та, а тук гласа и не звучи добре и много се задъхва хаха

5-ko каза...

podoziram 4e v sedmitzata v koqto 6te izleze albumyt pesenta 6te se izka4i v top 10, no za pyrvo mqsto se symnqvam. Symnqvam se 4e i Madonna 6te se ozove tam, tyi kato v billboard posledno vreme e dosta prenebregvana podobno na Britney i nai-mnogo 4 minutes da stigne do nomer 3.

Анонимен каза...

Mislq, 4e pone darjanieto i na szenata se e podobrilo.

Анонимен каза...

Ne znam za formata na glasa i,no tazi 4isto nova snimka e napravo nerealna,tolkova mn sa q obraborvali na photoshop,4e napravo da mu se dopripovra6ta na 4ovek.Az q vidqh o6te v saita na Perez Hilton cqlata snimka predi dni,kak moje tolkova mn da sa q napravili...

Анонимен каза...

mnogo e zle gorkata - vse oshte moze da pee shto gode i dotam svyrshva vsichko!!!

bring on the new madonna album!!!

wohoooooooooo

Анонимен каза...

hahahaha, Madonna za ni6to ne stava gorkata. Tva e nai-nekadarnata i bezglasna pevica.
Mariah ima vsi4ko, a madonna samo sbru4kanite si race. Babi4kata Madonna ako ne e Justin, v momenta e za nikade.

Анонимен каза...

Justin li q napravi nai- prodavana prez 2006-ta?! Sbru4kanite i ruce li napraviha tyrneto i nai- yspe6noto jensko?!
Justin e mnogo pod nivoto i i trqbva da izqde oshte mnogo hlebopekarno dokato postigne neinite yspehi!

Анонимен каза...

http://PremiumForFree.com/index.php?referral=77906

Vladito каза...

Откъде идва цялата тази завист и злоба към Марая не мога да разбера? И то все от фенове на Мадона и Лопез. Явно, знаят, чве технтие любимки отдавна са зад борда в американските класации и сега ги е яд. Факт е, че именно в САЩ е все още най-големият пазар. През 2005 година албумите на Марая и на Мадона бяха продали около 11 млн копия т.е. по равно в целия свят. Така че не виждам повод за коментари в това отношение. Само че дискът на Марая беше обявен за най-продаван в САЩ, а по-горе написах какво значи това. И този диск беше продал 5.5 млн копия там. Нещо, което почти никой не беше правил отдавна.
Но да се върна на друго. На това участие Марая беше болна и си личи много ясно. Въпреки това тя взе всички височини в "We belong together", а не подобно на Агилера, чиято музика МНОГО харесвам, да смъква за концерти с две октави надолу песни като "The voice within".
"That chick" ми харесва страшно много. Даже от трите песни, които сме чули досега тя ми е най-любима. Има джазови елементи и това е страхотно. Засега албумът се очертава доста разнообразен и съм сигурен в успеха му.

Анонимен каза...

Мадона и Марая да вървят там където не са ходили.Мадона мога да кажа 4е не струва за нищо подкрепям един коментар по на горе,за 3та # че може само да стигне 4 minutes нищо повече.Марая както обикновено си е гола вода не мога да повярвам една испълнителка която е имала толкова награди и постижения да се завърне през 2008 и да оплеска,фронта мога да кажа че миналото и испълнение,+ нешното ама въобще не ми харесва touch my body е една лигава песен,едва ли и да достигне до 1# нека да си седи на сегашната позиция добре и е и там.Леона трябва да ги размачка албума и е просто превъсходен надявам се всички на пътя си да ги мине като турнадо :P;p jivi i zdravi.

Анонимен каза...

G'Fan kvo stava s video kolekciite ti ne6to ot kakto si se zavurnal sigyrno si gi zabravil,dori i poslednata ne si spomnqm koga be6e pravena aide napravi pls :):)

G`Fan каза...

Хех, ами последната "Видео колекция" беше тази с по-старите клипове. Следва и една с по-нови, но да видим кога ще стане това..

Анонимен каза...

da za neq se setix no si rekox te bqxa starite i se nadqvam da e skoro 4e dosta klipa trygnaxa po televizite .... I na dosta sum xvurlila oko :):) fenks!!!!

Анонимен каза...

Затвори ли ви устите Марая пак,а!!!
Само да ви информирам,че колкото и да ви е неприярно Марая сложи в малкия си джоб и Мадона,и Леона.Touch My Body е номер 1 в Билборд Хот 100.И не ми се излагайте с тъпи коментари,че Леона била по-добра от Марая...че има хубав глас има,но бая хляб трябва да изяде,за да постигне това,което Марая е постигнала в живота си и то благодарение на уникалния си талант. НЕ може да ми сравнявате певица,която току що стъпи на голямата сцена,с жена,която има 18 годишна карирера зад гърба си.И престанете да злобеете бе хора.Със злоба нищо не се постига...Приемете факта,че Марая е невероятен излълнител,колкото и да не ви се иска.

Анонимен каза...

Porazitelno e kak kup posredstveni idiotki bivat permanentno vazhvaliavani ot negramotnici, a Mariah Carey, kojato e absoljuten fenomen v svetovnata muzika sabira zloba i obidi na nashenska pochva!
E, dragi zlobari, nezavisimo ot vasheto pljuene,Mariah toku shto zabi 18ti No 1 single v HOT 100 na BILLBOARD-factor, dosta po-vlijatelen ot vas v svetovnia muzikalen biznes- i schupi recorda na Elvis Presley!Kogato factite govoriat i zlobarite mulchat!