За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Leona Lewis представя нови сингли

Leona Lewis издаде дигитално и на физически носител новия си double A сингъл "Better In Time / Footprints In The Sand" през последните два-три дни. В поста може да видите официалната обложка на макси сингъла, който освен двете песни включва и неиздаваната песен "You Bring Me Down". Снощи Leona гостува на предаването Dance On Ice, за представи двете песни за първи път на живо. Тъй като песните вече ги имате като сте си свалили албума или последната компилация, реших сега да ви кача live изпълненията им от снощи. Неиздаваната песен също я има в сайта. Leona пя перфектно в шоуто и ето резултата:

"Footprints In The Sand" (Live at Dance On Ice)
4storing | fileducky | youtube

"Better In Time" (Live at Dance On Ice)
4storing | fileducky | youtube

6 коментара:

Анонимен каза...

Bravo na Leona i dvete izpalneniq bqha pove4e ot za6emetqva6ti s tezi svetlini i v tazi obstanovka.ivi_25

Анонимен каза...

и двете испълнения са страхотни,като самата нея за пореден път оставам доволна от Leona стискам и палци да има за напред :) много много голям успех!!

Анонимен каза...

G'Fan може ли да качиш видеото на Kelly rowland-work pls

Анонимен каза...

Leona Lewis за пореден път доказва, че си е заслужила мястото, което заема в момента, както на сцената, така и в нашите сърца. Изпълненията й са блестящи! :) Аз лично, когато изслушах целия й албум, бях очарована. Мисля, че няма "слаба" песен в него, така че която и песен да беше избрала от него като single, щеше да стане хит :)

Анонимен каза...

кво да се каже за нея, много е талантлива, страхотно изглежда има нещо приказно около нея докато пее, може би от дългата бяла рокля и пушека нз... :)

Анонимен каза...

Алиша, Крис, а сега и Леона :) Не знам как да изразя възхищението си от това, че тук се качват live изпълнения :? Благодаря ти G`Fan, че качваш такива прекрасни изпълнения и те моля да не спираш.
Ами двете и изпълнения са страхотни. Клиповете на двата сингъла също, но аз залагам, че по- голям успех ще има Better in time тъй като е по- бърза, но имам съмнения, че разчувстващото виедо към Footprints in the sand може да и помогне да се наложи. Абе още ме е яд, че британските нагарди така мазно я прецакаха, а трябваше да обере всичко за което беше номинирана!!! А и тези снимки за албума също ме радват адски! Абе Леона rulzzz