За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Lemme Upgrade U

Ciara разкри в интервю в Чикаго този месец, че работи по своя нов албум и планира да го издаде до края на тази година. Последният албум на Ciara "The Evolution" не й донесе кой знае какъв успех, но въпреки това стана платинен. В момента Ciara търси нови танцьори и подготвя театралния си дебют "Mama, I want to sing!". Актуалното около нея са слуховете, че ще клипира заедно с Janet Jackson дуетния им ремикс "Feedback" тази седмица. Това обаче не е официално потвърдено. Аз лично се надявам да стане, защото ремиксът е много як!

Kelly Rowland ще издаде нещо като дигитално допълнение към последния си албум "Ms.Kelly". Дигиталното EP ще носи заглавието "Ms.Kelly: Diva Deluxe" и ще се появи на дигиталния пазар на 25 март. Вътре ще бъдат включени новите песни "Love Again", "Unity", "Broken", "Daylight", "No Man No Cry", както и два ремикса "Like This (Redline Remix) и "Comeback (Karmatronics Remix)". На малката снимка може да видите и официалната обложка. А сега един официален ремикс на "Daylight" ексклузивно за вас:
Kelly Rowland - Daylight (Maurice Joshua Nu Soul Mix)

Fergie планира да преиздаде албума си "The Dutchess" и в САЩ, след като го преиздаде в Япония през изминалата година. В американското ново издание ще влезнат поне още 4 нови песни. Междувременно стана ясно, че през изминалия уикенд Fergie е заснела видеото към "Finally" - седмият сингъл от албума. Очаква се да последва осми сингъл след месец-два. На 9 април Fergie ще пее в American Idol заедно с групата Heart техния голям хит "Baraccuda", на който тя има кавър, записан за саундтрак.

Съвсем от нищото тази вечер по радиата в САЩ завъртяха нова песен на Ne-Yo, която ще влезе в новия му албум. Парчето се казва "Closer" и е с приятно свежо звучене. Спряга се за първи сингъл от третия албум на изпълнителя. Той от месец и нещо записва за този си проект и според най-новата информация се очаква да излезе още през лятото. На мен това не ми се вярва де... Ето, чуйте новото парче в радио рип:

Ne-Yo - "Closer"


На 6 март в Хамбург стана ясно, че No Angels ще представят Германия на тазгодишното издание на Евровизия в Белград на 24 май. Групата, в която учасва Люси (част от журито на Music Idol) спечели вота на немската публика с песента си "Dissapear", в която Люси пее целия втори куплет. Днес в немската преса обаче се заговори, че парчето е с краден припев. Това обаче още не е доказано и предстои да се проучи.Предлагам ви да го свалите и да го чуете:
No Angels - "Dissapear"

5 коментара:

Анонимен каза...

Hybavi novini osobeno taziz anasheto si gardje :)) Dano pone tq yspee da spe4eli Evroto, 4e v nashata pesen nikakva vqra nqmam :))
A taq pa Fergie imam 4yvstvoto, 4e q e strah da izdade vtori albym :)) Emi trydno e da napravish neshto dobro sled kato purviq tie bil na strahotno nivo, no istinskata borba ne e s drygite, a sus sebe si, taka e kraino vreme da spre s teq singli!!!

Анонимен каза...

Много се радвам че Ciara започва върху нов албум тъй като тя ми е една от любимите певици,и мога да кажа браво :) ! Надявам се новия и албум да бъде 100 пъти по добър.Не че the evolution не е имам доста любими песни от него: like a boy,promise,that right,и дуета и с фифти.Само да питам тя още ли ходи с 50 cent че се бяха пуснали слухове??
Ne-yo супер песен и на мен ми хареса много :)
No Angels:леле новата им песен е нещо върхът,може видеото да не е кои знае к'во но песента бива.Дано да успее в евровизията :):)
Мен песента на Kelly ме кефи (remixa) също става видеото не е кои знае к'во там де пее с gym class heroes :):)

5-ko каза...

мен пък тази новата на Ноу Ейнджълс не ме кефи. Даже е един от най-слабите им сингли. По принцип правят готини неща, ама тва Disappear ми звучи някак си по-посредствено и не толкова хитообещаващо. Не ми се вярва да спечелят евровизията, ама може да стигнат до топ 10.

Анонимен каза...

Припева на Disappear е краден от Alanis Morissette - Underneath.

Анонимен каза...

Това е един от малкото случаи, в които се кефя, че изпълнител вади толкова много сингли от един албум. Албумът на Фърги е страхотен и поне ще използва пълния му потенциал, във всички случаи ще успее. А песента на No Angels е меко казано ужасна. Имам чувството, че дойде ли време за Евровизия, всички държави събират най-некадърните си текстописци и музиканти и измислят някоя пошла песен с клиширан текст и простовата мелодия. Редки са случаите на точни попадения, но тогава песните са в другата крайност и излзиат страхотни.