За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Невена Цонева - Не изчезвай



Ето го клипа на песента "Не изчезвай" на Невена Цонева, с която тя участва на финала на Евровизия. На 23-ти Февруари е финала, на който ще разберем коя песен ще ни представи в Белград. На 22 Maй е полуфинала, а на 24 Май - финала на конкурса. Но все още сме далеч, първо да разберем коя ще е българската песен. Та относно Невена, ви оставям линк за клипа и песента, с която тя участва.

Невена - Не изчезвай
4storing


!Press

6 коментара:

Анонимен каза...

Bravo! Klipa e s mnoog dobur i dulbok smisul!
Pesenta mi haresva adski mnogo. Mnoog dobre e izpqta, no produljavam da smqtam, 4e tova ne e podhodq6ta pesen za Evroviziq, za6toto moje da ne bude podnesena pravilno na publikata! Ina4e bravo, 4e e izpqta i na BG!

Senzafine каза...

Лелееее останах без думи! Невероятен клип! Евалата на Невена

Анонимен каза...

И песента, и клипът, и Невена са страхотни!!!!!!!!!!! Но съм напълно съгласен, че не е тази песента ни за Евровизия. Ще се изкефя да пуснат клипа с английската версия и да го завъртят по MTV. Тогава да ги видим чужбинците как ще й се изкефят!!! Go Nevena Go!!!!! :) :) :) (Btw - пролича ли си, че съм голям фен на Невена? :P)

Villy каза...

Ами и аз няма какво по-различно да кажа. Песента е много хубава, направо ме побиха тръпки като я слушах, Невена се е справила страхотно. И аз не мисля, че това е песен за Евровизия, колкото и хубава да е. Баладите нямат голям шанс там, но й пожелавам успех. А и като се замисля, сякаш това е единствената песен достойна да представи България на конкурса :)

Unknown каза...

страхотен клип!!! песента не мо харесваше толкова досега.. но сега с клипа е идеално! Не искам да отиде на евровизия, защото просто не е за там. Само края на клипа можеше да остави загатка това със плата..или просто да се покаже една ръка, защото сега се убива цялото очарование на клипа

Анонимен каза...

Nevena ne mi haresva osobeno,no pesenta e mn priqtna