За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Christina Aguilera роди момченце! + New Video


Вчера, на 12 януари Christina Аguilera e родила своето първо дете! Момченцето се казва
Max Liron Bratman
и се е родило към 4 часа следобяд. Честито!

Натиснете тук, за да гледате специалния нов клип към песента Save Me From Myself, което беше пуснато в официалния сайт на певицата по случай радостната новина.


!Press

8 коментара:

Анонимен каза...

Да й е честит малкия сладур и да е жив и здрав :P Само че ми е много странно, защо се казва Бартман Агилера, а не само Бартман или пък Агилера Бартман...

Анонимен каза...

Mi taka sa re6ili horata da go krastqt.Sigurno,za da moje parva da e familiqta na ba6tata.Tova nqma zna4enie,da i e jivo i zdravo detenceto na Christina:)

Dimitar Vesselinov каза...

Здравейте,

Не виждам друга удачна форма за контакти и ще пиша в този коментар.
Казвам се Димитър Веселинов и отговарям за българската секция на международната верига от блогове MyKinda. Искате ли да пишете за нас? Ще плащаме на блогърите.

Поздрави,
Димитър Веселинов
Главен блогър
MyKinda България
Email: dimitar at mykinda dot com
mykinda.com
ICQ: 338-993-079
Skype ID: divedi
GSM: 0898/26-10-10

Анонимен каза...

Kakvo zna4i da pi6e nqkoi za vas?Ako stava duma za prevod ot english na bg i pisane-ok.No predpolagam,4e ne e samo tova,a e svarzano s nqkoi po-slojni umeniq.Ako e samo za prevod i pisane ivi_25@mail.bg,ako ne-uspeh v tarseneto na blogari:)

Анонимен каза...

GFan знаеш ли кога ще се появи ДВД-то на Кристина Агилера от последното й турне Back to basics? От два месеца го чакаме...

Senzafine каза...

DVDто излиза на 8ми март ;) а в момента телевизяита T4 го излъчи ;)

Senzafine каза...

официално е обявено, че името на бебето е Max Liron Bratman, и че то се е родило в събота, не в петък.. както по-рано беше обявено.. в понеделник Кристина ще даде екслузивно интервю :)

Анонимен каза...

Честито за детенцето...Радвам се,че направиха клип точно на тази песен. :)