За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Toni Braxton - Snowflakes (2001)

Тия дни малко се отплеснах от сайта, но то от приятели, с които искам да се видя и от баби, които искат да ме хранят не ми остана много време. Надявам се вие да сте в коледно настроение вече, а ако не сте сега ще се опитам да ви създам. Няколко човека помолиха да кача коледния албум на Toni Braxton. Ето го и него! Той се казва "Snowflakes", издаден е през 2001. Освен традиционните коледни песни като "The Christmas Song", в албума присъстват доста авторски песни на коледна и любовна тематика. Докато го е записвала, Toni Braxton е било току-що омъжена и бременна с първото си дете. Явно щастието й е помогнало да създаде този страхотен коледен албум. Приятно слушане:

1 коментара:

Vladito каза...

Албумът е просто страхотен. Много ми допада, че е малко по-различен от общоприетия модел за коледни албуми. Тк има доста повече джазови елементи за сметка на госпъл, например.
Благодаря, че го качи. :)