За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Коледен концерт в НДК

На 27 декември новата музикална компания A-Productions ще организира в НДК страхотен коледен концерт. В концерта ще участват Мария Илиева, Лора Владова, Светозар Христов, Невена Цонева, Пламен Пътов, Теодор Койчинов, Аксиния, Любена Нинова, Владимир Димов, Дани от Star Academy, Магдалена Джанаварова и специалния гост Майк Джонсън от групата "2-4 Family". Шоуто ще бъде уникално по рода си, защото освен актуалните си парчета, изпълнителите ще представят и по една коледна песен. За да предизвикам още по-голям интерес у вас, ще ви издав някои песни от сетлиста на шоуто. Невена Цонева ще изпълни цели четири песни от новия си албума абсолютно на живо. Сред тях ще са двата дуета и новия й сингъл "Все така". Пламен Пътов ще представи за първи път пред публика дебютния си солов сингъл. Устата ще представи песни, които отиват повече на поп музиката, като сред тях ще бъде уникално ново парче, в което вокали е записала една народна певица, чиито глас е стигнал и до космоса. Мария Илиева ще представи три от най-хитовите си парчета до сега. Но тези неща ще се случат само в първата част на концерта. За втората част на сцената ще излезне бенд "Dirty Purchase", начело с големия китарист Иван Лечев. Заедно с бенда изпълнителите ще продължат шоуто този път с музика на живо. Така Лора Владова и Светозар Христов ще изпълнят хита си "Нова песен неромантична" за първи път на живо с Устата. Светльо ще представи за първи път пред публика най-новата си балада "Sea Of Sadness", която ви е уверявам, че е страхотна. Лора пък ще представи две страхотни песни на Christina Aguilera. Едната от тях е "Mercy On Me", а другата е от коледния й албум. Лора пее "Mercy On Me" от доста време по участия и неведнъж е изправяла хората на крака с това изпълнение. На сцената ще излезе и новото откритие за A-Productions - Магдалена Джанаварова. Тя ще изпълни нашумелия си дует със Светозар Христов, който се класира за полуфинала на ЕвроБГвизия на първо място, както и дебютното си солово парче "Rivers Of Heartbreaks", което също е много яко. Няма да издавам кой изпълнител какви коледни песни ще пее, за да е изненада. Mike Johnson от нашумялата миналото десетилетия група "2-4 Family" ще представи на сцената някои от хитовете на групата, като ще изпълни най-големия хит "Stay" (вижте тук клипа) с помощта на Лора Владова и Магдалена Джанаварова. Забравих да спомена, че на концерта ще има 30 танцьора от руския балет "Art Academy". Билети на касата на НДК или онлайн от eventim.bg или ticketstream.bg. Шоуто ще е много яко и ви уверявам, че ще се пее на живо.

А сега - 6 човека от вас ще могат да спечелят по 2 два билета за концерта от сайта. И по-точно, това ще са първите шест човека, които изпратят e-mail на gfanmusic@yahoo.com и споделят защо искат да отидат и какво най-много очакват да видят.

5 коментара:

Анонимен каза...

Super!! Shte byde iak koncert!! :)

Анонимен каза...

Естествено, че ще бъде як - две мнения няма ;)
A Ще може ли някакви линкчета с песни на Светльо..примерно "Pandemonium"?! :]

Анонимен каза...

оххх мн ме е яд 4е няма да мога да отида няма да съм в сф, дано някой го снима или го дават по телевизията, бих си умряла да вида 2-4 family :( нищо де, приятно прекарване на си4ки :)

Анонимен каза...

оххх мн ме е яд 4е няма да мога да отида няма да съм в сф, дано някой го снима или го дават по телевизията, бих си умряла да вида 2-4 family :( нищо де, приятно прекарване на си4ки :)

G`Fan каза...

Концертът ще се излъчва по телевизията, до колкото знам по няколко даже. Едната е Евроком - 29 декември, от 20.00. Другите две телевизии са Канал 3 и MAD.Освен това, концертът ще се излъчва по Дарик Радио.
Има още една двойка билети свободна. Който я иска да пише!