За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Добре дошли

Е, броячът свърши и мога да ви кажа, че всеки от вас беше по някакъв начи прав за това, което ще се случи. Да, сайтът е затворен! Но старият сайт! И то не е точно затворен, по-скоро превърнат в архив. Това го направих, защото той е създаден преди новата система на blogger, а тя предлага доста интересни нови екстри. Затова сега отварям блогът на ново и мога да ви кажа: Добре дошли в новия сайт! Много се радвам, че най-накрая имах възможността да сменя дизайна на сайта. Странно ми е, че виждате дизайна за първи път в коледния му вид, но ще имате възможност да видите и оригиналния още в първите дни на януари. Реших в шапката да сложа снимки на едни от най-актуалните изпълнители в момента - Rihanna, Alicia Keys и Chris Brown. Тъй като, както вече ви казах ,този блог е към новата система на blogger , в него съм добавил някои нови екстри. Най-важната от тях е търсачката. Ще имате възможност да търсите из постове, които ще бъдат направени в блога. Другото нововъведение е анкетата. До края на месеца тя е свързана с новия дизайн, но за напред ще бъде обвързана с музика. Под анкетата ще видите третата новост в сайта, а именно рубриката G`Fan TV. В нея ще представям няколко клипа от youtube акаунта си, които ще можете много удобно да гледате още тук в сайта. Съветвам ви да пробвате още сега да изгледате новия клип на Jennifer Lopez "Hold It, Don't Drop It" или видеото към хитовия дует на Лора Владова и Светозар Христов "Нова песен неромантична". Под клиповете ще видите най-добрите албуми от 2007 година според мен. А сега ви желая приятен престой в новия сайт.

Ако искате да видите или да свалите нещо от стария идете на адрес:
http://gfanarchive.blogspot.com/




10 коментара:

Анонимен каза...

Super сте :)
дайте е много як
продължавайте все така да ни радвате

Анонимен каза...

SUPER E MERCI!

Анонимен каза...

Честито и на вас, и на нас редовните посетители :) Много ми харесва дизайна :) Само че да ви кажа, не ми изглежда много коледно тгова дърво. Но стои невероятно иначе! Браво! :)

Анонимен каза...

Страхотен е новият дизайн!Създава коледно настроение :)
Честито.. и Gfan - продължавай с този сайт -невероятен е!

Анонимен каза...

Eiii,bravo.Kakto vinagi novi iznenadi,i to priqtni.Mnogo se radvam,saita e stanal super,kakto se o4akva6e.Pozdravleniq:)))

Анонимен каза...

Иц иц... Страхотно! Продължавай в същия дух :)


Весели Празници!

Анонимен каза...

Е, неееее....сайтът е супер!! Браво!

Анонимен каза...

Като супер критичен човек, особено към дизайните на сайтовете, мога да кажа, че този дизайн е .. уникално добър! Стилен, ненатруфен, с приятни цветове. Браво! Нямам търпение да видя и следващия дизайн. :)))

Анонимен каза...

леле много е як страшно много ми харесва сайта само така.
Влюбена съм в този сайт всичко е просто перфекно,много ти благодаря.

Анонимен каза...

Искам само една препоръка да дам за дизайна.Хубаво ще е черното от горната страница да се продължи малко надолу,защото там където е писано с оранжево не се чете мн добре.За пример: хитовете от Декември почти не се виждат. :)