За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Честита Нова Година - 2008 !!!

Честита Нова Година на всички ви! Пожелавам ви една година, изпълнена с много положителни емоции, с много любов и много здраве. Бъдете обградени само от истински хора, които ви ценят, обичат и уважават такива каквито сте. Бъдете себе си и се развивайте! Слушайте повече музика и се забавлявайте! Надявам се всички да сте посрещнали новата 2008 както си трябва, запомнете само хубавото от 2007 и продължете напред през новата година! Очаква ни една страхотна музикална година!


5 коментара:

Анонимен каза...

Честита Нова Година на всички!
Нека тя ви донесе много здраве, щастие, кисмет, любов и много, много красиви и незабравими мигове!
Нека 2008 ни донесе много нова музика, и нека най-съкровенните Ви мечти станат реалност!:)))

G`Fan каза...

Мерси dangerously sexy че поздрави за новата година. Доста съм изненадан, че от над 600 човека,които са влезнали в сайта на първи януари само 1 е поздравил за новата година...

Анонимен каза...

vladkoo:Blgodarq G`fan da ti se vru6ta dvoino!!!! :)

Анонимен каза...

Yo, G'Fan и екипа, за мноо години! Да сте живи и здрави, чудесна работа вършите! Аз отскоро посещавам вашия блог и съм изключително доволен! Имам една молба, надявам се да не е много нахално, ама търся live-а на Justin от Paris, така наречения Private Concert. Видях в архива че сте го постнали в далечната 2006, декември, ама вече го няма в bgshare! Има ли начин да се сдобия с това нещо? Мерси предварително!

Анонимен каза...

ЧЕАТИТА НОВА ГОДИНА!Пожелавам на всички ни здраве,щастие,късме и много любов!