За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Малко обновления по блога

Photobucket

Когато човек го мързи да учи, определено не го мързи да прави всичко останало. Чистото доказателство за това са няколкото промени, които направих днес по сайта. Не са нищо кой знае какво, но от скука реших да разнообразя малко атмосферата тук!

Най-накрая сложих shoutbox, което ще рече вграден чат в блога. Ще го видите в дясно точно под архива. Идеята на новото приложение е когато някой иска да сподели нещо с другите, което няма общо с конкретен пост да не го прави в коментарите към последния, а да го направи в shoutboxa. Общо взето там може да си говорите каквото си искате. Обиди и простотии ще бъдат изтривани.

Втората новост наподобява радиото, което работеше когато отворих блога. Точно под shoutbox ще видите приложението. Като натиснете play ще може да си слушате директно от сайта онлайн музика. Набутал съм 45 парчета хитове, които се въртят разбъркано едно след друго. Надявам се да ви харесва.

Най-долу в дясната лента, точно над брояча, ще видите една джаджа, която отчита колко души са онлайн, от коя страна са, колко посещения има за конкретния ден. Тъй като сложих приложението едва преди час то не показва вярната цифра за общо посещения на сайта от както е създаден, която надхвърля 800 хиляди.

Реших да сменя шапката най-накрая. Сложих Mariah Carey, Usher и Rihanna, защото нямах време да търся снимки и да мисля изпълнители. Ще се радвам ако някои има идея за нови изпълнители и предложи някакви цветни и весели снимки, които ще отиват на настъпващото лято. В короната на дървото сложих новото лого на сайта и махнах шарения надпис. Ако не ви харесва кажете в коментарите или в shoutbox-а и ще върна шарения надпис.

8 коментара:

Анонимен каза...

ehaa bravo naistina neshto svejo na mai sas starite kartinki nai otgore shte sie nai dobre...(moe mnenie)

Анонимен каза...

G`Fan Music Playlist е страхотнооо нещо! Слушам си всички песни който ме кефят ;]

Анонимен каза...

Радвам се на промените-добре си се постарал.Бих се изкефила ако има снимка на Бионсе... :)

Анонимен каза...

Аз съм една от мълчаливите посетителки на сайтa.. но искам да кажа че новостите много ми допадат :) Поздравления G`fan .. и въобще за страхотния сайт,който поддържаш.. не си представям живота без него :D .Радост

Анонимен каза...

G'fan,shoutbox-а е невероятен...и от горе шапката така е по-яка...за изпълнителите нямам претенции,но това с дървото е станало 2829856982 пъти по-хубаво от преди...и радиото е много яко!!!Поздравления за страхотната работа :-)

Анонимен каза...

На мен страшно много ми харесва обнувяването на сайта.Само горе в шапката не ми харесва,снимките на тези които си сложил,по предпочитах bow wow,ashanti,fergie,kelly rowland,някоя от този сорт ..И G'Fan айде ако ти остане време потърси нещо ново за Bow Wow и предстоящия му албум.

Анонимен каза...

Strahotni novosti!

Анонимен каза...

Браво :) аз страшно много се радвам на обновления, особено ако са хубави, а тези са страхотни! Надявам се че през лятото ще смениш визията с нещо по-морско,но и така си ми харесва.Не съм влизала скоро във форума, може там да има предложения за лятна визия. И пак БРАВО!